nisu ga uspjeli spasiti

Zvijezda Netflixove hit-serije preminula na plaži, glumac je imao samo 41 godinu

Julian Ortega - 3 Instagram 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Glumac iz poznate serije ''Elite'' preminuo je na plaži u Španjolskoj, imao je srčani udar.

Glumac Julián Ortega, koji se pojavio u Netflixovoj seriji ''Elite'', preminuo je u dobi od 41 godinu, piše magazin People.

Ortega je 25. kolovoza kolabirao te umro od srčanog udara na plaži Playa de Zahora u Cádizu, u Španjolskoj.

Prva izvješća sugerirala su da se glumac utopio, no vlasti su kasnije rekle da je imao srčani udar. Bolničari su ga 30 minuta neuspješno pokušavali oživiti te je Ortega proglašen mrtvim na licu mjesta.

Njegovu tragičnu smrt potvrdila je španjolska unija glumaca i glumica u ponedjeljak, 26. kolovoza, koja je objavila osmrtnicu u njegovu čast.

''Naša najdublja sućut njegovoj obitelji i prijateljima iz Sindikata glumaca i glumica. Počivaj u miru'', napisali su.

Ortega je u seriji ''Elite glumio'' upravitelja restorana La Cabana i pojavio se u nekoliko epizoda prve sezone.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Milica iz Kumova objavila je fotografiju s novim dečkom, više ga ne skriva od javnosti: ''Puno toga u jednoj slici...''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Oprah Winfrey posjetila je Hrvatsku, evo u kojem gradu na našoj obali je boravila svjetski slavna voditeljica!

Povezana vijest Celebrity Martin iz Kumova pohvalio se novim opasnim hobijem, prema ovome gaji veliku strast: ''Sinjski nindža!''

Povezana vijest Celebrity Ljubavna priča naše pjevačice jedna je od najposebnijih na domaćoj sceni, za sina kojeg je rodila u 46. godini Marija kaže da je dar od Boga

Povezana vijest Celebrity Kontroverzna srpska voditeljica koja se dotakla Sevke pokazala noge u mini haljini s izrezom i gore i dolje!

Povezana vijest Celebrity Iris Livaja objavila je snimku svog Marka, majica s posvetom koju je nosio privukla je svu pažnju!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS