Obitelj je slomljena

Glumački svijet potresla je vijest o smrti zvijezde ''Narcosa'', imao je samo 42 godine

Adan Canto - 13 Profimedia 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Glumački svijet potresla je vijest o smrti Adana Cante, preminuo je u dobi od 42 godine.

Adan Canto, zvijezda serija ''Narcos'' i ''The Cleaning Lady'' i filma ''X-Men: Days of Future Past'', preminuo je nakon borbe s rakom, piše Variety.

Imao je 42 godine, a iza njega su ostali supruga i dvoje djece.

"Slomljeni smo od boli zbog smrti Adana Canta. Bio je divan glumac i drag prijatelj, bili smo počašćeni što je bio dio obitelji Warner Bros. Televisiona i Fox Entertainmenta od njegovog američkog debija u The Followingu prije više od desetljeća", izjavili su Warner Bros. Television i Fox Entertainment u zajedničkoj izjavi.

"Ovo je nezamisliv gubitak i tugujemo zajedno s njegovom suprugom Stephanie, njihovom djecom i najbližima. Neizmjerno će nam nedostajati", dodali su.

Adan Canto rođen je u Ciudad Acuñi u Meksiku. Odrastao je Teksasu i rano se posvetio glazbenoj karijeri. Pisao je pjesme za nekoliko meksičkih televizijskih emisija i filmova te je na kraju završio na pozornici u adaptaciji filma Pedra Almodóvara Sve o mojoj majci.

Njegova prva televizijska uloga bila je u seriji ''Estado de Gracia'' 2009. godine. Cantov američki glumački debi bio je u kriminalističkoj triler seriji ''The Following''. Kasnije je imao uloge u sitcomu ''Mixology'', Netflixovoj kriminalističkoj drami ''Narcos'' te serijama ''Blood and Oil'' i ''Second Chance''. Njegova prva značajna filmska uloga bila je uloga superheroja Sunspot u Foxovom filmu X-Men: Days of Future Past 2014. godine.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Zanimljivosti Pogledajte kako danas izgleda kći Michaela Schumachera, već je milijunašica, a on je sam predvidio njezin uspjeh!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Glumili su par na malim ekranima, a onda je njihovu pravu vezu otkrio kolega sa seta, njihovo ponašanje bilo mu je jako čudno!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS