Već je imala ime za njega

Imala je 24 godine i bila u 8. mjesecu trudnoće: Iznenada preminuli zvijezda YouTubea i njezin nerođeni sin

showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezda YouTubea Nicole Thea preminula je u subotu ujutro, a još se ne zna uzrok smrti.

Trudna zvijezda YouTubea Nicole Thea preminula je zajedno sa svojim nerođenim sinom Reignom u zasad nepoznatim okolnostima, izvijestio je Daily Mail

Nicole je umrla u subotu ujutro u osmom mjesecu trudnoće, a vijest o tome pojavila se na njezinu profilu na Instagramu.

"Sve Nicoline prijatelje i pristalice s velikom tugom moram obavijestiti da su ona i njezin sin, kojeg je s partnerom Bogom nazvala Reign, nažalost preminuli u subotu ujutro. Također, Nicole je zakazala nekoliko YouTube videa i Boga je odlučio da će dopustiti da se objave. Kao obitelj molimo vas da nam date privatnost jer su naša srca istinski slomljena i borimo da izađemo na kraj s ovim što se dogodilo. Hvala, njezina mama. Počivajte u miru. Moja predivna djevojčica Nicnac i moj unuk Reign, nedostajat će mi ostatak mog života dok se ne sretnemo opet u vječnom raju. Poljupci", objavila je Nicoleina majka. 

Thea je bila ulična plesačica koja je postala influencerica. Živjela je u Londonu s partnerom Global Bogom (20), koji je također ulični plesač. Nicole se bližio datum poroda, a svoj put kroz trudnoću dijelila je na svom kanalu na YouTubeu, na kojem ju prati više od 100.000 ljudi. 

Boga, čije je pravo ime Jeffery Frimpong, rano ujutro u subotu je objavio video sebe kako pleše s kolicima za bebe i otkrio kako misli da će njihov sin stići na svijet u ponedjeljak. 

Nije poznat uzrok Nicoleine smrti, a ranije je isticala kako ima dobru trudnoću.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS