Uzrok smrti nije poznat

Playboyeva zečica i poznata hrvačica Ashley Massaro preminula u 41. godini

Ashley Massaro (Foto: Instagram) instagram 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Preminula je poznata američka hrvačica i Playboyev model Ashley Massaro (40).

U četvrtak ujutro u svojem domu u New Yorku pronađena je u beživotnom stanju američka hrvačica i Playboyeva zečica Ashley Massaro. 

Uzrok smrti još nije poznat, a iz policije su potvrdili da ovaj smrtni slučaj "nije povezan s kriminalnim radnjama." Njen dom u kojem je pronađena nalazi se na Long Islandu, dijelu  New Yorka, a ljepotičino beživotno tijelo je pronađeno u kupaonici. 

Iako je odmah pozvana hitna pomoć, spasa joj nije bilo. 

Ashley je karijeru u hrvanju započela 2005., a prije toga se natjecala na izborima ljepote. Za naslovnicu Playboya skinula se 2007. godine. Povodom njene smrti oglasila se i hrvačka organizacija WWE. 

"Iznimno smo tužni zbog vijesti o smrti Ashley Massaro i izražavamo svoju najdublju sućut njezinoj obitelji i prijateljima", napisali su.

Massaro je rano rodila, i to jednu kćer, Alexis, koja još nije napunila ni 19 godina. 

Prijatelji i obožavatelji na društvenim mrežama dijele svoju tugu zbog prerane smrti Ashley, pa je tako Rochelle Leowen, kanadski model,  napisala da se "osjeća uništeno zbog njenog odlaska. Trebala je biti ovdje u Las Vegasu, na ženskom druženju na kojem sam ja trenutno. Razgovarale smo jučer. Rekla je da će doći. I sada je nema. Još uvijek nisam svjesna što se događa. Nedostaješ mi, Ashley. Već mi nedostaješ, bebo." 

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Možda nije tipična ljepotica, no ona je jedina uspjela smiriti okorjelog zavodnika i slamatelja ženskih srca

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS