Manekenka i glumica

Preminula bivša djevojka slavnog glazbenika s kojom ima troje djece

Kim Porter i Diddy (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Bivša djevojka repera P. Diddyja pronađena je mrtva u Los Angelesu.

Manekenka i glumica Kim Porter, poznata i kao bivša djevojka repera P. Diddyja i majka njegovih troje djece, pronađena je mrtva i svom domu u Los Angelesu. 

Reperova glasnogovornica Cindi Berger potvrdila je smrt glumice i manekenke za TMZ i zamolila da se obitelji osigura privatnost u teškim trenucima.

Glasnogovornik losanđeleske policije za Independent je kratko potvrdio da su primili poziv zabrinute ženske osobe oko podneva.

Izvor je potvrdio da je Kim Porter nekoliko tjedana bolovala od simptoma sličnih prehladi, a možda i upale pluća. Službeni uzrok smrti još nije poznat.

Veza repera i manekenke trajala je 13 godina s prekidima, a zajedno imaju troje djece, blizanke Jessie James i D'Lilu te sina Christiana. 

Izvor blizak reperu otkrio je da je P. Diddy shrvan nakon što je čuo tužnu vijest.

"Shrvan je i u šoku. On i Kim bili su vrlo bliski i u dobrom prijateljskom odnosu, zajedno su odgajali djecu iako njihova romantična veza nije uspjela", izjavio je za magazin People

Brojni poznati opraštaju se od Kim putem društvenih mreža poput pjevačice Rihanne, repera 50 Centa, reperice Missy Elliot.

"Ovo je teško. Srce mi slama. Izgubili smo osobu koja je bila predivna izvana i iznutra. Cijeli je svijet zahvalan na tragu tvog pozitivnog duha", napisala je Rihanna na društvenim mrežama. 

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Severina napokon progovorila o golišavim fotkama: ''Najbolji savjet dao mi je moj dida''

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Progovorila o predrasudama: "70-ih su ljudi praktički hodali goli, a danas je moderno biti konzervativan''

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Nekada je bila prvi dekolte među navijačicama i tiha patnja svakog frajera, a danas ne sliči na sebe

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS