ULTRA GROZNICA

TKO JE SVE PARTIJAO Domaća imena na Poljudu

showbuzz DNEVNIK.hr

Split trese groznica zvana Ultra Europe festival. Među tisućama mladih, na Poljudu su se našla i domaća poznata imena

U sklopu mega festivala Ultra Europe, Poljud je jučer bio rezerviran za raskalašeni ples uz ritam elektro glazbe. Najpoznatiji DJ-evi 'raspametili' su partijanere iz cijelog svijeta, a najiščekivaniji ljetni festival nisu propustile i domaće poznate face. U uzavreloj atmosferi uživala je mlada splitska pjevačica Andrea Šušnjara koja je priznala kako se odlično zabavlja. 'Odlično. Stvarno obožavam Ultru i ovu atmosferu na Poljudu. U gradu je totalna ludnica, pogotovo jučer kada je otkazana Ultra. U mom kvartu je bilo puno 'ultraša', još su igrali grupa traži grupu, sakrivali se po portunima, to je bio show program.'
 

 Andrein kolega, pjevač Luka Nižetić također nije mogao odoljeti najvećem događaju u zemlji. Djelić uzavrele atmosfere na Ultri podijelio je sa obožavateljima na društvenim mrežama.

Show program nije propustio ni glumac Slavko Sobin koji se pohvalio fotografijom na Instagramu. UZ glazbu do ranih jutarnjih sati na najboljem tulumu u gradu, ali i u državi istinski su se zabavljali obožavatelji elektronske glazbe.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS