hrabra ispovijest

Nedavno se ohrabrila priznati ono što je krila od javnosti 20 godina, a osmijehom pokazuje da joj bolest ne može ništa

showbuzz DNEVNIK.hr

Camila Coelho u Malibuu se družila s manekenkom Alessandrom Ambrossio.

Svjetski poznata blogerica Camila Coelho (32) privlačila je pozornost u Malibuu svojim istreniranim tijelom u bikiniju. 

Camila je bila u žutom badiću na plaži, a s njom je bila jedna od najljepših i najtraženijih manekenki na svijetu Alessandra Ambrossio (39). Blogerica je pokazala savršeno isklesano tijelo i zavidne trbušnjake dok je uživala u igranju odbojke s Alessandrom, koja je kao i ona rođena u Brazilu, i ostatkom društva. 

Inače, Coelho, koju na Instagramu prati 8,8 milijuna ljudi, početkom ove godine iznenadila je javnost priznanjem da boluje od epilepsije, što je krila gotovo dva desetljeća. Svoju dijagnozu saznala je već s devet godina. 

"Jasno se sjećam toga dana. Majka mi je rekla: 'Camila, ti si normalno dijete. Živjet ćeš normalan život. Nema ničega što ti ne možeš", ispričala je Camila za američke medije. Istaknula je da se osjećala isto kao i njezini vršnjaci, samo što je ona morala uzimati lijek svaku večer kako bi njezini napadaji bili pod kontrolom. 

Njezina majka Mary joj je savjetovala da taji dijagnozu od svih osim uže obitelji i bliskih ljudi. "Nije mi to rekla zato što me se sramila. To je bilo da me zaštiti", ispričala je Coelho. 

Camila je imala posljednji epileptični napadaj 2011., a uz pomoć supruga Ícaroa Coelhoa i uz nadzor doktora svojedobno je prestala uzimati lijekove. To ju naučilo da mora naučiti staviti zdravlje na prvo mjesto i održavati ravnotežu u svom užurbanom životu. 

"Često kažem ne i ponekad dođe vrijeme kada dosta toga moram otkazati. Ne mogu uništavati svoje zdravlje zbog profesionalne karijere", rekla je blogerica koja često putuje zbog modnih događanja, snimanja i partnerstva s brojnim brendovima. 

  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS