Ovo gori na YouTubeu!

Poslušajte malo drugačiju verziju hita "Ponoć" koju pjeva naš Supertalent Slavonac, ekipa je oduševljena: "Nisam mogao vjerovati!"

Matija Petrić u bendu Žute dunje Screenshot 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Prvi ovosezonski zlatni gumb Supertalenta Matija Petrić pjevač je u grupi Žute dunje, a oni su još ranije izveli "Ponoć"

Internet ne prestaje s hvalospjevima na račun Slavonca Matije Petrića, kojem je Fabijan Pavao Medvešek dao zlatni gumb u prvoj ovosezonskoj audicijskoj emisiji "Supertalenta".

Još prije dolaska u "Supertalent", ovaj pjevač je pjevao u sastavu Žute dunje, čiji kanal na YouTubeu sada gori od novih pregleda. Jedan od videa koje su fanovi otkrili je i onaj gdje zajedno s ostatkom benda pjeva "Ponoć" iz filma "Toma".

Matijinom audicijom su se oduševili i na društvenim mrežama, o čemu možete pročitati OVDJE.

Više o Matiji pronađite OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Visoki prorez na seksi haljini mame hajdukovca sve je raspametio: ''Dobra poza, lavice!''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kako izgleda sin Nives Celzijus? Dobila ga je u braku s našim bivšim nogometašem, a nedavno je proslavio 18. rođendan!

Bila je u vezi s nogometašem, nestala je i nikad je nisu našli: Informacije sa suđenja šokirale su javnost!

Voditelj Frano Ridjan ima razloga za slavlje, svi mu čestitaju: ''Sretno dalje u životu''

Povezana vijest Celebrity Domaća glumica vrlo je emotivna po pitanju sinova, a zbog jednog se sada posebno oglasila: "Zahvalna sam..."

Povezana vijest Clubzone Netipičnom ljubavnom baladom, Tragovi okrenuli novi list i krenuli dalje – saznajte sve o novoj pjesmi i spotu ''Bez tebe''!

Udala se sestra Dine Jelusića: Brat joj je zapjevao na svadbi, pogledajte djelić atmosfere!

Seksi, kratka haljina Georgine Rodriguez potaknula raspravu: ''Volim je, ali u ovome izgleda jeftino!''

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS