Pretužno

Posljednja objava Vidoja Ristovića tjera suze na oči, podijelio ju nekoliko sati prije smrti: "Krv nije voda, uhh samo kad izađemo..."

Vidoje Ristović Vidoje Ristović/Instagram 1/16 >> Pogledaj i ovo +5 Galerija

Posljednja objava Vidoja Ristovića koju je podijelio samo nekoliko sati prije smrti na Instagramu dirnula je sve do suza.

Povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović iznenada je preminuo u Beogradu, a samo nekoliko sati ranije podijelio je na svom profilu na Instagramu preslatke fotografije kćeri Une Sofije koju je dobio sa suprugom Nikolinom Pišek Ristović.

Vidoje je objavio fotografije malene kćeri koje su nastale u madridskom muzeju Tyssen koji su zajedno nedavno posjetili, a koje su sada svima izmamile suze na oči.

"Krv nije voda, znatiželjna tatina djevojčica. Uhh samo kad izađemo", napisao je Vidoje uz objavu koju možete pogledati OVDJE.

U komentarima su se javili njegovi brojni pratitelji i prijatelji koji se od dragog im Vidoja opraštaju porukama punih tuge.

"Dobri moj Čoko. Neka ti je laka crna zemlja, bila je čast poznavati te", "Pretužno", "Počivao u miru Božjem", "Iskreno saučešće, tužno", samo su neki od komentara.

Vidoje je preminuo iznenada u Beogradu, a vijest o njegovoj smrti potvrdila je Nikolina za novu.rs, no uzrok smrti zasad nije poznat. Portal prenosi da je hitna pomoć tijekom prethodne noći konstatirala smrt.

Nikolina i Vidoje u braku su bili od 2013. godine, vjenčali su se u Monte Carlu, a u prosincu 2014. dobili su kćer Unu Sofiju, dok je on iz prvog braka imao kćer Mateu, a ona kćer Hanu.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity U 44. godini preminuo Vidoje Ristović, suprug Nikoline Pišek, voditeljica je potvrdila tužnu vijest

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Nikolina i Vidoje zajedno su bili deset godina, a lani je njoj i kćeri spasio život: "Preživjele smo samo zbog njegove intuicije"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS