Prije nesreće

Posljednja fotografija Dolores Lambaše

showbuzz DNEVNIK.hr

Dolores Lambaša preminula je od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći koja se jutros oko 6,45 sati dogodila kod Velike Kopanice. Lambaša se vozila prema Zagrebu u automobilu kojim je upravljao njezin kolega Stojan Matavulj.

Glumica Dolores Lambaša večer prije provela je u druženju s prijateljima u Hotelu Dunav u Iloku. Na Facebooku se pojavila i njezina posljednja fotografija na kojoj je Dolores bila u društvu profesora književnosti Željka Sladojevića. 

Na povratku iz Iloka prema Zagrebu, jutros se dogodila teška prometna nesreća kod Velike Kopanice. Od posljedica nesreće glumica Dolores Lambaša je preminula.

>> Umrla je Dolores Lambaša

Nesreću je skrivio 52-godišnji muškarac, varaždinski glumac Stojan Matavulj koji je vozio automobil Nissan u kojem se nalazila Dolores, a koji je naletio na WV Polo slavonskobrodskih registarskih oznaka zbog ne držanja dovoljnog razmaka. 40-godišnji vozač Pola lakše je ozlijeđen, a Dolores je od siline udarca ispala iz automobila.

>> Glumac koji je bio s Dolores u autu pušten iz bolnice s lakšim ozljedama

Protiv Matavulja je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS