Nakon dvije godine

Kći poginulog glumca ne odustaje: 'Meadow želi dokazati istinu'

showbuzz DNEVNIK.hr

Sud je odlučio - Porsche nije kriv za pogibiju Paula Walkera.

Prošle su dvije godine od stravične smrti koja je šokirala svijet. Omiljeni glumac Paul Walker poginuo je u automobilskoj nesreći u subotu 30.11. 2013.

Supruga poginulog Rogera baš kao i kći Paula Walkera odmah su podigle tužbu protiv Porschea, a sada dvije godine sud je donio presudu. Ustanovili da nema dovoljno dokaza koji bi potvrdili kako je za smrt Walkera kriv loš sigurnosni pojas kako se tvrdilo u optužnici koju je podigla obitelj Paulova suvozača.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Nesreća se dogodila u Santa Clariti. Njegov prijatelj Roger Rodas, koji je vozio automobil, izgubio je kontrolu nad vozilom zbog prebrze vožnje, zaletio se u drvo, a automobil je eksplodirao na mjestu.

Ipak, Paulova kći Meadow ne želi odustati. Njezin odvjetnik Jeff Milam rekao je da ova presuda nema veze s tužbom njegove klijentice. Supruga Rogera Rodasa podnijela je tužbu i izgubila spor, ali Meadow je podnijela tužbu drugom pravnom sistemu te ima drugačije razloge tužbe.

U tužbi se navodi kako je prilikom udarca u drvo sigurnosni pojas toliko povukao glumca da mu je polomio rebra i zarobio ga na suvozačkom sjedištu. Preživio je udar u drvo, a ono što ga je ubilo bila je vatra, tvrde odvjetnici Meadow Walker. Isto tako tvrde da je vatra planula tek nakom minutu i 20 sekundi, ali Paul je bio zarobljen i bespomoćan. Uslijedila je jeziva smrt, izgorio je živ.

'Meadow neće odustati od borbe protiv Porschea koji je odgovoran za prodaju neispravnih proizvoda koji ubijaju', rekao je odvjetnik.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS