finale u parizu!

Naši političari bodre Barakude u borbi za zlato, na tribinama se pojavio i Jakov Kitarović!

Kolinda Grabar-Kitarović Igor Kralj/PIXSELL 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Kolinda Grabar- Kitarović stigla je sa suprugom Jakovom, a u svečanoj loži sjedio je i naš predsjednik Zoran Milanović.

Hrvatska i srpska vaterpolska reprezentacija u Parizu se bore za zlatnu olimpijsku medalju. Na utakmicu su stigli i brojni hrvatski političari.

Pozornost fotografa privukla je naša bivša predsjednica, Kolinda Grabar-Kitarović. Na finale vaterpola stigla je sa suprugom, Jakovom Kitarovićem.

Kolinda je nosila bijelu košulju, a oko ruke je nosila maramu s crveno-bijelim kockicama.

U svečanoj loži sjedio je i predsjednik Zoran Milanović, bivši hrvatski ministar pravosuđa Orsat Miljenić, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša, ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek.

Podsjetimo, Kolinda se na društvenim mrežama pohvalila i da je jučer gledala finale košarke te da se družila s Emmanuelom Macronom.

Više pročitajte OVDJE.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Severina u rokerskom izdanju napravila raspašoj u Pločama, atmosfera je bila žestoka!

1/41 >> Pogledaj i ovo +37 Celebrity Lasagna u malo drugačijem izlasku sa zaručnicom, detalj koji je sve osvojio na ovim prizorima i vas će oduševiti!

Povezana vijest Celebrity Kolinda se pohvalila da je našu Saru Kolak pratila s Macronom i princom Albertom, a podrška je i vaterpolistima!

Povezana vijest Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović zabrinula je ekipu s Instagrama posljednjom objavom, čak je i španjolski kralj pao u drugi plan!

Povezana vijest Celebrity Kolinda i Jakov objavili zajedničku fotku, a prepoznajete li slavni holivudski par koji je sjedio odmah iza njih?

Povezana vijest Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović pojavila se na pariškim tribinama s novim modnim dodatkom, kako joj pristaje?

Povezana vijest Celebrity Strastvena navijačica Kolinda Grabar-Kitarović ima poruku za Donnu Vekić prije finala i borbe za zlato!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS