napeto natjecanje

Poznato lice među kandidatima: 'Ako ja sad ne prođem, onda ću se zauvijek ostaviti kuhanja'

showbuzz DNEVNIK.hr

Počinje treća sezona kulinarskog showa MasterChef Hrvatska.

Od čak 1700 prijavljenih kandidata, izabrano je 50 najboljih amaterskih kuhara. Želja je velika, ali nije dovoljna. Već u prvoj epizodi niz je izazova koje kandidati moraju savladati.

Samo 12 natjecatelja dobilo je priliku kuhati, odnosno sudjelovati u prvom Testu kreativnosti, no samo Josip Soče i Zvjezdana Vukić prošli su direktno u TOP 16. Ja sam dosta sretan s vašim kuhanjem – komentirao je Radovan nakon što je kušao Zvjezdanino jelo dok je Dino primijetio male ''nesavršenosti'' u prezentaciji te rekao da njeno jelo iako ima grešaka, ima i potencijala.

Veliku pažnju privuklo je i jedno poznato lice među kandidatima - Danijela Dvornik koja se proslavila svojim ribljim specijalitetima.

VIDEO Pokazao svima kako savršeno narezati kupus

„Petak. U vašoj kući. Gospođo Dvornik, ja vam jako volim juhe, pogotovo riblju juhu, često je kuham i nisam siguran jesam li skuhao bolju od ove.“ – komentirao je Radovan juhu Danijele Dvornik.

Ako ja sad ne prođem sa ovim svojim ribljim menijem, onda ću se zauvijek ostaviti kuhanja. – izjavila je Danijela prije nego je žiri dao konačnu odluku. Hoće li nastaviti oduševljavati žiri saznajte u sljedećim epizodama.

Sve vezano uz MasterChef Hrvatska pogledajte na masterchef.dnevnik.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS