Larisa suze nije skrivala

Lucija Lugomer sve je rastužila uspomenama o majci bez koje je rano ostala, Franka nije izdržala pa joj je potrčala u zagrljaj!

Lucija Lugomer u trećoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" prisjetila se pokojne mame bez koje je ostala kada je imala samo 11 godina i njoj u čast je s partnerom Markom Šapinom otplesala valcer.

Lucija Lugomer i Marko Šapina predstavili su se u trećoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" bečkim valcerom.

Tema emisije bile su uspomene, zbog čega se Lucija prisjetila svoje pokojne majke kojoj je posvetila i svoj nastup.

"Mama je umrla prije 18 godina, ja sam tada imala 11, dosta traumatično. Dosta sam rano shvatila da je život krhko vrijeme na svijetu. Moja mama je išla u baletnu školu, svirala je harfu, imala je vjevericu za ljubimca, bila je stvarno jedna osoba s kojom guštom pričaš", ispričala je Lucija uoči nastupa.

"Kada sam saznala da sam trudna izbjegavala sam tu temu u glavi, ja ću tu traumu imati za cijelog života i neću to prekrižiti", priznala je i dodala kako u sinu Leonu vidi jako puno svoje mame.

"Danas najviše žalim za time što bih voljela da sam imala prilike još više toga pokupiti od nje", zaključila je sa suzama u očima.

Lucija i Marko koreografijom su proslavili život i dirnuli žiri.

"To izgleda ovako kad se pleše sa srcem i iz srca. Ispričali ste nam emotivnu priču pokretom, što je meni najljepši dio plesa i mislim da je ovo bilo jako oslobađajuće i za tebe i za nas", kazala je Larisa Lipovac koja se rasplakala.

Emocije su ponijele i Franku koja je Luciji potrčala u zagrljaj.

"Jako je bilo teško otplesati ovo sigurno, super si bila i svaka čast", kratko je komentirala.

"Pravi umjetnik može doć do srca svake osobe, a ti si to uspjela, bar si mene dirnula večeras, svaka ti čast. umjetnički aspekt nije dosta dobar nego izvanredan", pohvalio ju je Marko Ciboci.

"Samo tako dalje", složio se s ostatkom žirija Igor Barberić

Dobili su 27 bodova, nakon čega je Lucija uzela mikrofon u ruke.

"Hvala svima, hvala na empatiji, hvala prekrasnoj publici, moram priznat da nakon 17 godina sam naučila još jedan način na koji mogu izraziti svoju emociju i na tome posebno hvala Marku i definitivno ću nastaviti proživljavati ove plesove emotivno kao sada", poručila je Lucija Lugomer nakon nastupa.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Franka napravila promjenu koja obožavateljima nije mogla promaknuti, a već je uspoređuju s J.Lo!

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Sređena Maja Šuput, a ne nosi haljinu: Pjevačica u kombinaciji koju je na njoj gotovo nemoguće vidjeti!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS