"Nije fer"

Mnoge je rastužilo što više neće gledati našeg zgodnog glumca u omiljenom showu, a on je opet pokazao čime je zaludio gledateljice

Marko Petrić i Gabriela Pilić napustili su show "Ples sa zvijezdama" u polufinalu, a nakon ispadanja oglasili su se na Instagramu i zahvalili navijačima.

U polufinalu "Plesa sa zvijezdama" show su napustili Marko Petrić i Gabriela Pilić.

Marko i Gabriela plesali su strastveni paso doble i od žirija su dobili 36 bodova, no presudili su im glasovi publike. Marko je i ovaj put pokazao koliko je truda i rada potrebno za svaku izvedbu te je zajedno s Gabrielom u vatrenom izdanju zapalio publiku. 

"Nismo tužni, nismo razočarani, sretni smo i zahvalni što smo došli do tu do kud smo došli", poručili su u videu u pričama na Instagramu nakon ispadanja iz showa, a zatim su se oglasili i pismeno.

"Ljudi hvala vam od srca na svemu, svakoj poruci, glasu, lijepom komentaru. Presretni smo i prezadovoljni sa svojim putovanjem i izvedbama da za tugu nema mjesta. Imamo uspomene za cijeli život. Hvala, hvala, hvala", poručili su uz zajedničku fotografiju na Instagramu.

"Bili ste divni", "Gušt vas je bio gledati", "Jednostavno nije fer. Imali ste odlične plesove, koreografije...bili ste mi među favoritima", "Najbolji! Odlični plesači, jednostavne i simpatične osobe", nizali su se komentari njihovih vjernih navijača, a podršku su im poslale i Bojana Gregorić Vejzović te Albina koje su ranije napustile show.

U finalu showa "Ples sa zvijezdama" za pobjedu e se boriti četiri para, a jedna od finalistkinja je i Markova djevojka, plesačica Valentina Walme koja je mentorica Pedru Soltzu.

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Bivši suprug jedne od najljepših žena na svijetu sreću je pronašao s plesačicom s kojom će uskoro dobiti dijete

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Naša najutjecajnija fitness influencerica objavila vruće fotke s odmora, fit figurom pohvalila se pred gotovo 200 tisuća pratitelja!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS