Napravila iznimku

Larisa Lipovac Navojec utrenirano tijelo istaknula u haljini koja joj stoji kao salivena, a progovorila je i o svom partneru!

Larisa Lipovac Navojec Nova TV 1/24 >> Pogledaj i ovo +13 Galerija

Larisa Lipovac Navojec je za treću emisiju showa "Ples sa zvijezdama" odabrala bijelu glamuroznu haljinu, a spomenula je i svojeg dečka Hrvoja Jelinčića.

Plesna koreografkinja Larisa Lipovac Navojec i u trećoj je emisiji showa "Ples sa zvijezdama" zablistala u ulozi članice žirija, i to u glamuroznoj kreaciji koja joj je pristajala kao salivena.

Ona je ovog puta odabrala bijelu svilenu haljinu s detaljima od perja na dekolteu i dubokim prorezom koji je otkrio pogled na njezine utrenirane noge.

Larisa je u trećoj emisiji napravila i veliku iznimku jer inače ne otkriva puno detalja o svojem privatnom i ljubavnom životu, ali mnogim gledateljima nije promaknula rečenica u kojoj je spomenula da je njezin partner DJ, i to nakon nastupa Matije Lovreca, koji se raspričao o svojim DJ počecima. 

Vezu sa šest godina mlađim Hrvojem Jelinčićem, poznatim pod imenom DJ hrwoE, Larisa je ispočetka tajila, a par je počeo vezu godinu dana nakon njezina razvoda od glumca Gorana Navojca, s kojim je provela 13 godina, od kojih su sedam bili u vezi, a šest u braku i zajedno imaju 11-godišnjeg sina Grgura.

Ranije je za DNEVNIK.HR podijelila svoje uzbuđenje zbog sudjelovanja u ovom projektu.

"Naravno da se veselim što ove godine imam čast biti članica žirija Plesa sa zvijezdama. Vjerujem da ćemo donijeti osvježenje, zabavu i prenijeti gledateljima pozitivnu vibru koju ples kao medij nosi u sebi. I to me veseli. Izazovi su ostati autentičan, profesionalno i konstruktivno davati upute, pravedno ocjenjivati. S druge strane, zabaviti sebe i gledatelje te se potruditi da svi pred malim ekranima zaplešu i zavole ples i emisiju. S obzirom na to da sam i sama izvođačica, plesačica i koreografkinja, znam koliko je teško i zahtjevno uvježbati nekoga i dovesti ga u formu, stvarati koreografije. Ova druga uloga zahtijeva svakodnevno vježbanje i puno znoja. Ne bih im bila u koži", priznala nam je Larisa.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Franka Batelić pokazala upozorenje koje joj je majka poslala prije emisije uživo: ''Zaboravila sam ti reći...''

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Ida Prester objavila tužnu vijest o djevojci iz Ukrajine koju je smjestila kod sebe, priča je to koja je sve dirnula do suza

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS