Šarmantni marko

Proteklih mjeseci osvojio je srca gledatelja, a sad ih je oduševio jednim posebnim detaljem na sebi!

Marko Ciboci Nova TV 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Markantni Marko Ciboci osvojio je srca gledatelja tijekom ove sezone showa ''Ples sa zvijezdama'', a ovaj put posebno je upečatljiv bio sako koji je nosio.

Tijekom proteklih mjeseci prozvali su ga najstrožim članom žirija ''Plesa sa zvijezdama'', no svejedno je osvojio srca gledatelja.

Osim svojim oštrim i iskrenim komentarima, Marko Ciboci pažnju plijeni i svojom pojavom - držanjem, osmijehom, ali i modnim izričajem.

Ovog puta mnogi su primijetili kako je klasične crne hlače uspješno uskladio sa sakoom s plavim detaljima.

Marko je u plesnim krugovima već dobro poznat i osvojio je brojne nagrade, ali ovim showom se predstavio široj publici.

"U plesu sam preko 30 godina, od plesnih stilova prošao sam kroz ritmiku i balet te suvremeni ples, no stilovi u kojima sam se profilirao su latinskoamerički i standardni plesovi te Theater Arts u kojem sam i finalist Svjetskog Kupa. Osim plesne edukacije, magistrirao sam hortikulturu na Agronomskom Sveučilištu u Zagrebu, certificirani sam koreograf te sam trenutno u fazi pripreme doktorskog rada na polju Plesne Psihologije u Londonu", otkrio nam je Marko u intervjuu.

Nije krio koliko ga veseli to što je član žirija. 

"Biti član žirija u novoj sezoni Plesa sa zvijezdama me izrazito veseli iz nekoliko razloga. Prvi je taj što volim biti dio projekta gdje se promiče plesna kultura i pozitivna energija, a drugi je taj što sam dio plesnog projekta u zemlji gdje sam rođen i gdje sam odrastao", priznao je Marko.

Marko je radio s domaćim i svjetskim zvijezdama, a evo koga bi posebno izdvojio.

"U Hrvatskoj sam imao zadovoljstvo raditi na projektu s violončelisticom Anom Rucner, a iz svijeta bih izdvojio suradnju s gradonačelnicom i gradskim kulturnim uredom Las Vegasa gdje sam imao priliku surađivati s nekoliko svjetskih poznatih glazbenika", pohvalio se Marko.

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Dva poprilično visoka proreza zbog kojih su se mnogi zapitali jedno i čupavi detalj koji je nemoguće ne primijetiti!

1/54 >> Pogledaj i ovo +50 Celebrity Outfit kojim je Larisa iznenadila: Pojavila se u kombinaciji u kojoj je dosad još nismo vidjeli!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS