Što vi kažete?

S prezgodne Albine teško je bilo skinuti pogled: U mini haljini zavladala je plesnom scenom, ali nekima je nešto ipak falilo!

Albina Grčić i Mario Ožbolt su u drugoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" izveli ples bachatu.

Albina Grčić i njezin partner Mario Ožbolt u drugoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" ugrijali su atmosferu u studiju izvevši zavodljivi latino ples bachatu.

Albina je blistala u kratkoj ružičastoj haljiniciu kojoj je izgledala prekrasno te je istaknula svoju vitku liniju. 

Članovi žirija zaključili su da joj je nedostajalo malo strasti i senzualnosti, ali da joj kretanje na pozornici jednostavno dobro ide, a ona je priznala da je zadovoljna nastupom. 

"Iako se nikad nisam profesionalno bavila plesom, kao dijete sam uvijek imala ritma i osjećaja za ples, s obzirom na to da je i to umjetnost, poput glazbe. Okušala sam se nekoliko puta i u plesu, a kako sam voljela oponašati svjetske dive, uvijek bih spajala glazbu i ples (pjevanje i plesanje). Od malih nogu pratim show 'Ples sa zvijezdama', a otada mi je želja okušati se u tome, ma koliko zahtjevno bilo. Obožavam biti u opuštenom okruženju i plesati na domaće i strane hitove kao da me nitko ne gleda, sad kako to izgleda sa strane, hm", izjavila je Albina za DNEVNIK.HR uoči početka nove sezone showa.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Na prvi pogled zakopčana do grla, ali Maju ovakvu još niste vidjeli, a tu je i jedan skriveni detalj!

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Prisjetili smo se plesnih izdanja prve epizode showa koji je oduševio publiku, pogledajte kako su se snašle naše ljepotice!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS