Baš emotivno

Divna Bojana nije mogla zaustaviti suze, evo što ju je točno rasplakalo, a čini se da nije bila jedina!

Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš u sedmoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" plesali su lyrical i izvedbom oduševili žiri i gledatelje.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović zablistala je stilu četrdesetih godina u showu "Ples sa zvijezdama", a izdanje s dugom kosom donijelo joj je brojne komplimente gledatelja pred malim ekranima, ali i obožavatelja na društvenim mrežama.

Bojana je na profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojim plesnim mentorom Gordanom Voglešom, a priznala je i da je pustila i koju suzu.

"Vremeplovom Plesa sa zvijezdama u 1940. Jesam, rasplakala sam se i plesala za one koji nas čuvaju odozgo. Divne ocjene kao prekrasno iznenađenje našeg žirija", napisala je Bojana.

"Fenomenalna si", "Predivno je bilo, bravo", "Svaka čast", "Bili ste maestralni, izmamili suzu u mom oku", "Ja se rasplakah na kraju", "Savršeni", "Fantastični ste", "Divni", "Najbolji", poručili su joj pratitelji u komentarima.

U sedmoj emisiji Bojana i Gordan plesali su lyrical, a njihova je koreografija stvarno dirnula mnoge do suza.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Jedna od najseksi Hrvatica skinula se u bikini i pohvalila utegnutim tijelom, a rijetki će njezin video pogledati samo jednom!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS