prepoznao simptome

Legendarni operni pjevač ima koronavirus i upozorava fanove da se drže pravila: "Budite jako oprezni"

Plácido Domingo (Foto: AFP) Afp 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Placido Domingo istaknuo je kako je njegova moralna dužnost da obavijesti javnost.

Operni pjevač Placido Domingo (79) testirao se na koronavirus nakon što je dobio vrućicu i počeo kašljati.

Legendarni španjolski tenor objavio je vijest na Facebooku. "Osjećam da je moja moralna dužnost da vas obavijestim kako sam pozitivan na koronavirus. Molim sve da budete jako oprezni i poštujete osnovna pravila za pranje ruku, držanje udaljenosti od drugih ljudi i tako napravite sve što možete da spriječite širenje virusa. No, najviše od svega molim vas da ostanete kod kuće ako možete", napisao je Domingo. 

Inače, pjevač se posljednjih mjeseci našao u centru pažnje zbog optužbi za seksualno zlostavljanje. Placido je desetljećima prisiljavao žene na seksualne odnose, zauzvrat im nudio poslove, a ako bi ga odbile, profesionalno bi ih kažnjavao, izjavile su zlostavljane žene za The Associated Press.

O svemu je progovorilo osam plesačica i jedna pjevačica, a zlostavljanje se navodno dogodilo prije 30 godina. Jedna od njih tvrdi kako joj je pjevač stavio ruku ispod suknje, a tri su izjavile kako ih je nasilo ljubio u garderobama, hotelskim sobama, pa čak i na ručkovima.

Deseci svjedoka potvrdili su kako se Domingo godinama neprimjereno ponašao prema mlađim ženama. "Optužbe tih neimenovanih pojedinaca od prije 30 godina veoma su zabrinjavajuće, kao takve i netočne", rekao je pjevač. 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS