Neprepoznatljiva

Seksi kombinezoni i jaka šminka njezin su zaštitni znak, a u suprotnom izdanju mnoge je iznenadila

Cardi B (Foto: Profimedia) profimedia 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Pjevačica Cardi B poznata je po nošenju kostima, jake šminke i isticanju svojih oblina. No paparazzi su je uhvatili u neprepoznatljivom izdanju.

Pjevačica Cardi B poznata je po svom neobičnom, ali uvijek vrhunski dotjeranom stilu. Jaka šminka, kostimi i žarke boje te vrlo provokativne odjevne kombinacije njezin su zaštitni znak, no nedavno su baš tu sređenu damu paparazzi uhvatili na aerodromu – i šokirali se viđenim. 

Naime, kada Cardi B putuje, riješi se svoje uobičajene "maske" i prednost da prirodnom izgledu. Tako je viđena kako nedavno šeće New Yorkom s turbanom na glavi i bez šminke, a na aerodromu je uhvaćena kako snena i pomalo umornog izgleda kreće na put za Novi Zeland. 

Dok je na nastupima, društvenim mrežama i partyjima uvijek tip-top sređena, s umjetnim trepavicama, jakim make-upom i upečatljivim ružem, Cardi B u privatnom životu očito ima druge priortete.

Njezini ju obožavatelji na društvenim mrežama zasipaju komplimentima na račun izgleda, a čak i kada reperica objavi neku fotku bez šminke, oni joj i dalje poručuju koliko im je predivna. 

Tako opuštena i sa saznanjem da će imati podršku fanova bez obzira na sve, Cardi B se nedavno prošetala Miamijem u kućnom ogrtaču i nepočešljane kose, u izdanju potpuno drukčijem nego kad nastupa. 

  1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Muž je ponosno hodao pored nje dok je prorez do struka otkrivao da diva ispod haljine ne nosi baš ništa?

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS