Kakav dijamant!

Nakon tragične smrti bivšeg i jednih propalih zaruka opet je rekla "da", tu je i prsten od milijun kuna

Ariana Grande (Foto: Instagram) instagram 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Ariana Grande je na Instagramu objavila zaruke s Daltonom Gomezom i pohvalila se prstenom s golemim dijamantom.

Pjevačica Ariana Grande zaručila se za agenta za nekretnine Daltona Gomeza nakon 10 mjeseci veze.

Sretnu vijest objavila je na svojem Instagramu gdje je podijelila galeriju njihovih zajedničkih fotografija i pokazala zaručnički prsten.

"Zauvijek i još malo duže", napisala je u opisu objave na društvenoj mreži, a uslijedile su brojne čestitke na zarukama, no i komentari na račun prstena s golemim ovalnim dijamantom i biserom.

"Vrijednost ovog prstena je između 200 i 300 tisuća dolara", procijenila je za Page Six Shannon Delaney-Ron, direktorica odnosa s javnošću u zlatarnici James Allen, što to je više od milijun, odnosno milijun i pol kuna.

Izvor blizak pjevačici je za časopis People potvrdio da je par uzbuđen zbog zaruka te da su oduševljeni i njihovi roditelji.

Svoju vezu ispočetka su skrivali od javnosti, a potvrdili su je u svibnju i to u spotu za Arianin duet s Justinom Bieberom "Stuck With U".

"Ariana je oklijevala oko objave veze s Daltonom zbog iskustva sa svojim prošlim vezama", izjavio je izvor blizak pjevačici koja sa samo 27 godina iza sebe ima tešku ljubavnu prošlost.

Prije Daltona kratko je hodala s Mikeyjem Fosterom iz benda Social House s kojim je prekinula nakon što su zajedno snimili spot za njezinu pjesmu "Boyfriend" u kojoj glume par.

Ariani je ovo prva ozbiljna veza nakon prekida zaruka s komičarom Peteom Davidsonom 2018. godine. Par je hodao samo pola godine, a zaručili su se nakon mjesec dana veze.

Njezina najduža veza dosad bila je s pjevačem Macom Millerom, s kojim je hodala od 2016. godine do svibnja 2018., a prekinuli su samo četiri mjeseca prije nego je on pronađen mrtav u svom domu u Kaliforniji nakon što se predozirao. Ariana se od njega oprostila emotivnom objavom na svojem Instagramu.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS