zaljubljeni do ušiju

Legendarni šarmer uživa u društvu žene koju je često branio od kritika na račun izgleda, vjeran je samo njoj preko 20 godina

Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith uživali su u vožnji biciklima u Malibuu, a nisu se obazirali dok su ih fotografirali.

Slavni holivudski glumac Pierce Brosnan je iskoristio sunčani dan u kalifornijskom Malibuu za vožnju biciklom tijekom koje mu je društvo radila dugogodišnja supruga Keely Shaye Smith. 68-godišnji Pierce i njegova deset godina mlađa supruga modno su se uskladili te su za rekreaciju odabrali ležerna izdanja. Nisu se bunili što su ih fotografi snimali, a čini se kako su bili sjajno raspoloženi.

Koliko je zaljubljen u svoju suprugu i nakon 20 godina braka, Pierce je svima dokazao kada je prije par mjeseci objavio njezinu fotografiju u ljubičastom kupaćem kostimu i priznao koliko je oduševljen njezinim izgledom, nazvavši ju prekrasnom i privlačnom.

Pierce i Keely upoznali su se 1994. godine prije njegove uloge kultnog Jamesa Bonda, a vjenčali su se 2001. godine u Irskoj, što je slomilo srca njegovih obožavateljica.

Njihova ljubavna priča jedna je od najljepših u Hollywoodu, a glumac zadivljuje žene diljem svijeta svojim kavalirskim ponašanjem prema supruzi, kojoj otvara vrata automobila i paparazzi ih često znaju uhvatiti kako se ne mogu suzdržati od strasti i ljube se u javnosti.

Prije Keely bio je u braku s australskom glumicom Cassandrom Harris, koja je preminula 1991. godine nakon što je oboljela od raka na jajniku.

Pierce je danas i ponosni otac troje djece, 23-godišnjeg Dylana i 19-godišnje Paris, koje je dobio s Keely, te 36-godišnjeg Seana, kojeg je dobio s Cassandrom. Uz to je posvojio i Cassandrinu djecu, Charlotte i Christophera Brosnana, koje je ona dobila sa svojim prvim suprugom Dermotom Harrisom. Charlotte je preminula 2013. godine od raka, baš kao i njezina majka.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Snježana Mehun pozirala ispred goleme božićne jelke pa uputila poruku zbog koje su joj poručili da je žena za sva vremena

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS