Budžet neograničen

Bivša žena ostavila ga je na skandalozan način, ali nije dugo tugovao: Ženi se 18 godina mlađom ljepoticom, spremaju najraskošniju svadbu u 2021.

showbuzz DNEVNIK.hr

Patrick Whitesell bio je 14 godina u braku s Lauren Sanchez koja ga je ostavila zbog milijardera i osnivača Amazona Jeffa Bezosa, a razveli su se u listopadu 2019.

Patrick Whitesell (55) proslavio je puno holivudskih faca, a sada će on dobiti svojih pet minuta slave. 

Naime, utjecajni agent za talente sljedeće se godine ženi 18 godina mlađom glumicom i manekenkom Piom Miller. Strani mediji pišu kako će to biti najraskošnije i najekstravagantnije vjenčanje 2021. te je izvor za Daily Mail otkrio da uopće ne postoji budžet, odnosno neograničen je. 

Očekuje se da će na svadbu stići mnoge zvijezde s obzirom na to da je Patrick agent glumcima Hughu Jackmanu, Kate Beckinsale, Mattu Damonu i Benu Afflecku. Među uzvanicima će sigurno biti voditelj Ryan Seacrest i njegova djevojka Shayna Taylor, s kojima se budući supružnici druže i išli su skupa na ljetovanje u Amalfi. 

Whitesell se ženi Piom, koja je zaliječila njegovo slomljeno srce nakon što ga je njegova bivša supruga Lauren Sanchez (50) ostavila zbog osnivača Amazona Jeffa Bezosa (56) i to je postao jedan od najvećih skandala 2019. godine.

"Ni na čemu se neće štedjeti kada je riječ o vjenčanju. Patrick želi da Pia dobije sve što poželi", ispričao je izvor za magazin New Idea. Naime, Whitesellu, koji vodi agenciju za talente William Morris Endeavor, novca ne nedostaje i njegovo se bogatstvo procjenjuje na 440 milijuna dolara. 

Ima i impresivne nekretnine, među kojima su vile u Malibuu, Beverly Hillsu i inozemstvu, pa će se vjerojatno na nekom od tih mjesta održati vjenčanje. 

Kako su pisali strani mediji, Patrick je zaprosio Piju krajem studenog i ona se pohvalila velikim dijamantnim prstenom na Instagramu. Prema procjenama stručnjaka, njezin zaručnički prsten vrijedi između 800.000 i 1,4 milijuna dolara. 

Miller je ranije bila u braku s igračem australskog nogometa Bradom Millerom, a Whitesellu je 14-godišnji brak završio nakon što ga je supruga ostavila zbog milijardera Bezosa, s kojim je sad navodno zaručena. Patrick ima s bivšom suprugom sina Evana (13) i kćer Eleanor Patriciju (11) te su razvod priveli kraju u listopadu 2019. 

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Slavko Sobin konačno završio uz jednu od najljepših Hrvatica: "Već dugo to oboje priželjkujemo"

  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS