Koja romantika

Na poseban način obilježila prvu godišnjicu braka: "Kiša je prestala i dogodila se čarolija"

Frane Mastelić i Petra Nižetić (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Petra Nižetić slavi prvu godišnjicu braka. Ovaj posebni datum ovjekovječila je prekrasnim fotografijama uz emotivnu poruku upućenu njezinu suprugu Frani Masteliću.

Prije godinu dana voditeljica i modna blogerica Petra Nižetić uplovila je u bračnu luku. Ovaj posebni datum Petra je obilježila prekrasnim fotografijama s vjenčanja koje se odvilo na pješčanoj plaži u San Franciscu

Tako je Petra na svom profilu na Instagramu objavila fotografije njihova intimnog slavlja uz emotivnu poruku upućenu njezinu suprugu Frani Masteliću. "Sretna prva godišnjica. Prije godinu dana u ovo vrijeme kiša je luđački padala, no to nije spriječilo dvije hrvatske budale da se odluče, usred zime, vjenčati na plaži u San Franciscu. Onog trenutka kad su kročili nogom na China Beach, kiša je prestala i dogodila se čarolija", napisala je Petra.

"Nek' nam uvijek bude tako kad voljom i ljubavlju budemo morali tjerati kišne oblake", dodala je. Inače, par se vjenčao u prosincu 2016. godine, a njihova ljubavna priča počela je na otoku Visu. Lijepa Petra se zbog supruga preselila u Ameriku, a sudeći po fotografijama, Mastelić je sigurno čovjek Petrina života. 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS