Oboružajte se strpljenjem!

Petar Pereža poslao poruku podrške: "Iz ovoga svega izaći ćemo svakako kao snažniji i bolji ljudi!"

showbuzz DNEVNIK.hr

Voditelj "Dnevnika" Nove TV Petar Pereža poručio je gledateljima da se oboružaju strpljenjem i zahvalio se svima koji savjesno rade svoj posao u ovoj situaciji nastaloj zbog koronavirusa.

Voditelj i lice Nove TV, Petar Pereža, obratio se gledateljima u kratkom videu i poručio im da se oboružaju strpljenjem te izvuku najbolje iz trenutne situacije pandemije koronavirusa.

"Dok mi savjesno i odgovorno pokušavamo u informativnom programu Nove TV raditi svoj posao izvještavajući svakodnevno o nastalim trenucima situacije koronavirusa, dok, nažalost, brojimo novozaražene, 'zarazite' se i vi u svojim domovima, 'zarazite' se ljubavlju, 'zarazite' se empatijom, 'zarazite' se znanjem, učenjem, strpljivošću'' poručio je Pereža te iskoristio priliku da se zahvali svima onima koji rade za dobrobit svih nas:

''Isto tako želim se zahvaliti svima vama koji i od kuće odgovorno i savjesno radite svoj posao. Želim zahvaliti učiteljima i učiteljicama, nastavnicima i nastavnicama, svim hitnim i dežurnim službama, svim vozačima, pilotima, strojovođama, svima koji radite za dobrobit naših građana kako bismo ovu situaciju što bezbolnije i što brže prebrodili''.

Poželio je Pereža svima puno strpljenja i zdravlja te zaključio: ''Jednoga dana svi ćemo se ovoga sjećati, nadam se kao nečega što je iza nas, što je prošlo i bit ćemo svi skupa bogatiji za jedno teško iskustvo, ali svakako snažniji i bolji ljudi!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS