"jako se radujem"

Petar Grašo se prisjetio kako mu se prije šest godina ostvario san, a ne skriva ni uzbuđenje zbog onog što slijedi!

Petar Grašo Matija Habljak/Pixsell 1/16 >> Pogledaj i ovo +5 Galerija

Petar Grašo uoči koncerta u Areni u Puli prisjetio se kako mu je bilo kada je prvi put nastupio tamo.

Najpopularniji glazbenik u regiji Petar Grašo najavio je koncertni spektakl u jednom od najljepših amfiteatara u Europi – Areni u Puli.

12. kolovoza Pula će tako odjekivati njegovim najvećim hitovima kao što su "Ako te pitaju", "92", "Uvik Isti", "Ko nam brani"... Koncert Petra Graše u Puli je nastavak njegove velike turneje nakon rasprodanih arena u Zagrebu i Splitu.

"Ja sam uistinu ostvario svoj san kad sam prije gotovo šest godina prvi put nastupio u pulskom amfiteatru prema kojem imam veliko strahopoštovanje. Pulska arena uistinu ima posebnu čar i jako se radujem da ću taj val dobih emocija pod vedrim nebom doživjeti opet", svoje uzbuđenje nije skrivao Petar Grašo.

Nezaboravan provod i jedinstven užitak priprema cijeli tim zajedno s Petrom kako bi i u Puli osigurali impresivnu produkciju, scenu i specijalne efekte – o kojima su nakon zagrebačkog koncerta pisali i britanski mediji.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lidija Bačić ne može se odlučiti koji joj je badić bolji, pa je raskošne obline istaknula u još jednoj mini verziji

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Prvi put nakon četiri godine milijarder snimljen u društvu kćeri koju je dobio s jednom od najuspješnijih manekenki

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS