''ovo je iznad svega!''

Supertalent ima novi-stari žiri: ''Ne znam kad sam se zadnji put ovako nasmijala!''

Da žiri i publika showa Supertalent ''odlijepe'' od smijeha potrudili su se simpatični amaterski glumci iz skupine Penzilište koji su članove žirija urnebesnom predstavom odveli 30 godina u budućnost.

Amaterska dramska skupina unijela je dašak smijeha i pozitivne atmosfere u studio showa Supertalent. 

Naime, ekipa iz Penzilišta transformirala se u naš žiri - ali 30 godina u budućnosti!

''Ako ću ja i dalje biti u takvoj energiji za 30 godina, potpisujem odmah, toliko ste nas iznenadili, ovo je iznad svega, toliko dobro, stvarno ste si dali truda, ali vi gospođo...'', poručila je Maja gospođi koja je nju potpuno kopirala. 

''To kako ste vi Maju skinuli i njezine specifičnosti, to je sve. Ne znam kad sam se zadnji put tako dobro nasmijala'', rekla je Martina.

''Zadovoljan sam stvarima koje ste uzeli od mene, to da sam džentlmen, to da sam uglađen...'', primijetio je Fabijan gospodina koji se pretvarao da je on. 

Supertalent žiri iz budućnosti objasnio je da uživa u ovom što rade. 

''Svi smo amateri, nitko se nije bavio glumom. Za nas je mirovina sve osim mirovanja. Uživamo u onome za što prije nismo imali vremena, to nas spašava da ne ostajemo doma'', rekli su i naravno, nakon svega viđenog, prošli dalje.

1/37 >> Pogledaj i ovo +33 Celebrity Pogledajte trenutak kad je Maja napala Bilmana jer joj je gledao u noge: ''Pa nije lijepo prijatelju, nije lijepo...''

Povezana vijest Celebrity Nagla promjena na Maji Šuput sigurno će mnoge šokirati, ali šešir je ono čemu se treba diviti: ''Ovo ne vidimo često na televiziji!''

Povezana vijest Preporuke Neobična ljubavna priča koja je odlična za maksimalno vikend opuštanje!

Povezana vijest Celebrity Nives Celzijus javila se iz kreveta u seksi korzetu, nije mnogo toga ostavila mašti na volju: "Popravila si mi dan..."

Povezana vijest Celebrity Srpski pjevač kojeg Hrvatice obožavaju u tajnosti je dobio dijete sa ženom s kojom je 15 godina bio u paralelnoj vezi

Povezana vijest Celebrity Poznata Srpkinja koja uživa u luksuzu otkrila odakle joj novac za privatne avione i skupe automobile: "Propatila sam..."

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS