Svaka čast!

Naša influencerca ne prestaje izazivati divljenje zbog linije koju je nakon poroda dovela do savršenstva

Paula Sikirić Zvonimir Ferina 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Paula Sikirić pojavila se na modnom događaju Atelier u Zagrebu u topiću u kojem je istaknula strukić i isklesane trbušnjake ni godinu dana nakon poroda.

Naša popularna influencerica Paula Sikirić, koju na Instagramu prati preko 94 tisuće ljudi, nije propustila modni događaj Atelier u Atriju Klovićevih dvora u Zagrebu.

Na prvoj večeri pojavila se u prozirnom topiću u kojem je naglasila svoj strukić i isklesane trbušnjake, a iskombinirala ga je s trapericama te je pokazala i novu boju kose.

Figurom koju je dovela do savršenstva ni godinu dana nakon poroda još je jednom izazvala divljenje svojih pratitelja na Instagramu koji su je obasuli komplimentima.

Paula je u srpnju prošle godine rodila kćer Artu Liju koju je dobila sa zaručnikom čiji identitet skriva od javnosti, a njihove zajedničke trenutke često dijeli na društvenim mrežama.

Jedna od naših najpopularnijih influencerica je dodatnu pažnju domaće javnosti stekla nakon što je prije nekoliko godina progovorila o svojoj borbi s bulimijom i o internet bullyngu s kojim se suočava.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Nikad glamuroznija Kolinda oborila sve s nogu, zbog ovog izdanja prozvali su je najljepšom ženom u politici!

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Sonja Kovač otkrila grudi u topiću za koji kaže da će biti ljetni hit, ali ne sviđa se svima: ''Malo je degutantno...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS