PRESLATKO!

Bliži se važan dan u obitelji Franke i Ćorluke, pjevačica je objasnila o čemu je riječ: ''Ne mogu vjerovati...''

Franka Batelić, Vedran Ćorluka Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Franka Batelić i Vedran Ćorluka na društvenim mrežama često se pohvale fotografijama na kojima poziraju s psom Oskarom, a nikad ne skrivaju koliko im on znači.

Pjevačica Franka Batelić otkrila je da će u njenoj obitelji u nedjelju imati povoda za slavlje, a razlog tome je proslava rođendana kućnog ljubimca.

Naime, riječ je o psu Oskaru kojeg ima s bivšim nogometnim reprezentativcem Vedranom Ćorlukom. Na društvenim mrežama Franka se pohvalila da Oskar u nedjelju ima rođendan.

''Ne mogu vjerovati da naš dlakavac u nedjelju slavi 10. ročkas'', napisala je pjevačica pa dodala raznježeni emotikon.

Oskar je japanski špic pasmine Shiba Inu, a koliko im znači Ćorluka je pokazao kad je jednu od svojih tetovaža posvetio upravo četveronožnom ljubimcu.

Franka je na društvenim mrežama znala pokazati i kako Oskar prati Vedranove utakmice s kapicom na glavi, a bio je i na vjenčanju svojih vlasnika. Tada je srca svih obožavatelja ukrao s leptir mašnom s točkicama.

Podsjetimo, par je nedavno proslavio i šestu godišnjicu braka, a tada su bili u Njemačkoj na koncertu rock-sastava Coldplay. Više pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Atraktivnu sestru naše gumice prati više od 100 tisuća ljudi, kad vidite njezine fotografije, bit će vam jasno zašto!

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Najzgodnija plavuša na svijetu još malo broji do poroda, a goli trudnički trbuh sad je pokazala na odmoru u susjedstvu

Povezana vijest Celebrity Zaljubljeni Franka i Ćorluka izašli su na večeru, a njena haljina s prorezima dodatno je podigla atmosferu!

Povezana vijest Celebrity Franka Batelić pokazala savršenu figuru koju je istaknuo baš top kroj badića: ''Koliko si samo lijepa!''

Povezana vijest Celebrity Franku Batelić nemamo često prilike vidjeti u badiću, ali ovog puta napravila je iznimku dok je s Ćorlukom uživala na odmoru

Povezana vijest Celebrity Zaljubljeni Franka i Ćorluka odmaraju na atraktivnoj lokaciji, evo gdje je slavni par otputovao!

Povezana vijest Celebrity Franka otkrila gdje su ona i Ćorluka proslavili šestu godišnjicu braka: "Neka nam cijela bude ovako..."

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS