inače izbjegava medije

Lijepa partnerica srpske premijerke iznenadila posljednjim potezom, a prvi put je progovorila i o svom sinu!

Srpska premijerka Ana Brnabić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Srpska premijerka Ana Brnabić i liječnica Milica Đurić prije tri godine su dobile sina Igora, a Đurić je sada prvi put javno progovorila o njemu.

Životna partnerica srpske premijerke Ane Brnabić, liječnica Milica Đurđić, krasi naslovnicu novog broja modnog časopisa L'Officiel. Đurđić je u intervjuu koji je dala za arapsko izdanje tog lista progovorila između ostalog o modi, srpskoj umjetnosti, kulturi, ali i o sinu Igoru kojeg je prije gotovo tri godine dobila s premijerkom Srbije.

Noizz.rs prenosi kako je Đurđić istaknula kako voli modu, no nije njezin rob te ne prati trendove. Kaže kako oblači ono što voli i u čemu se osjeća dobro. Ono u čemu najviše uživa u životu su odlasci na dva mjesta u Beogradu, na hopodrom i u Filharmoniju.

Ističe kako se beogradski hipodrom nalazi u samom centru grada te ima osjećaj kako je negdje daleko, no istovremeno i u centru grada. "Što se tiče Beogradske filharmonije, moj sin je obožava, voli glazbu i često idemo tamo zajedno", rekla je Milica.

Milica inače radi u Centru za radiologiju i magnetsku rezonancu u Kliničkom centru Srbije i od obitelji nikada nije krila vezu s premijerkom, no izbjegava javna pojavljivanja.

Ana je prva žena u Srbiji na poziciji premijerke i deklarirana je lezbijka. S Milicom je u vezi 11 godina i zajedno imaju sina Igora, a premijerka ne voli eksponirati svoju obitelj u medijima.

Par je 2018. godine odlučio imati dijete zbog čega se Milica podvrgnula umjetnoj oplodnji. A kako nikada nisu ozakonile svoju vezu, jer u Srbiji još ne postoji zakon o istospolnim brakovima, Brnabić ne može biti ni zakonska skrbnica svojem sinu.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS