Povratak u djetinjstvo

Paola Valić Bekić kao nekadašnja glazbena ikona: ''Ja sam očito trebala biti muškarac“

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr

Paola Valić Bekić zapjevat će ''Đeni nos kečke'', a Matko Knešaurek naći će se u ulozi velikana mjuzikla Genea Kellyja

Ove nedjelje očekuju nas fantastične maske, žiriju će zasigurno biti teško podijeliti bodove. 

Naime, kad čujete da je Paoli Valić Bekić gljiva za transformaciju odredila Daniela Popovića i njegovu pjesmu ''Đeni nosi kečke'', sve će vam biti jasno.

''Vraćam se u djetinjstvo. Ako uspijem donijeti bar dašak tog doba, ja sam sretna", uzbuđeno najavljuje Paola. "Ja sam očito trebala biti muškarac", duhovito komentira dosadašnje zadatke u showu. Iako se na prvi pogled čini jednostavna, transformacija u nekadašnju glazbenu ikonu iziskuje mnogo truda, a Paola kratko komentira: "Najjednostavije su nekad najteže."

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr


Prošlotjednim prerušavanjem u ''gladijatorsku'' Severinu Matko Knešaurek osvojio je simpatije žirija i brojnih gledatelja, a ove nedjelje u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' izvest će uspješnicu ''Singin' in the Rain'' jednog od velikana mjuzikla, Genea Kellyja.

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

''Blagonaklona je gljiva, uvijek mi da nekog stvarno dobrog izvođača", zadovoljno će Matko o ovotjednom zadatku. Ipak, nije mu toliko svejedno: ''Strah me da to neću izvest na najbolji način, ali ja ću se potruditi."

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Za razliku od prošlotjedne uloge, ovoga puta mora biti "frajer" na pozornici: ''On je apsolutni džentlmen, ja ću to lako jer sam i ja džentlmen", siguran je Matko u sebe.

Davor Dretar Drele ponovno će ući u ulogu jedne legendarne pjevačice, a kako će to izgledati, možete pogledati na službenoj stranici showa.

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Interesantan nastup ove će nedjelje prirediti Maja Bajamić, a utjelovit će Carla Douglasa i otpjevati njegov veliki hit "Kung Fu Fighting".

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

''Evo mene opet, u drugoj boji kože i s dvadeset kila viška", najavljuje Maja nastup. Budući da je trenirala džudo i ima ljubav prema borilačkim vještinama, tematika pjesme vrlo joj je bliska, ali posebno ju veseli nešto drugo: ''Najdraža stvar mi je kimono koji ću nositi."

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Što se tiče vokalne transformacije, Maja nije zabrinuta: ''Mislim da mi to neće stvarno biti problem", ali se ipak požalila na zadatke koje joj daje gljiva i rekla: "U ovom showu nije lako biti muškarac."

Ove nedjelje čekaju nas i nastupi Katarine Baban koja će nakratko postati Jelena Rozga te Amela Ćurića koji će se transformirati u Madonnu. Damir Poljičak postat će Mariah Carey, a Ana Vilenica ući će u ulogu Kurta Cobaina iz Nirvane.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS