je li ovo moguće?!

Poznata Hrvatica koju dugo nismo vidjeli šokirala objavom fotografije s mamom: ''Ne znam tko je ovdje mama, a tko kći!''

Paola Valić Bekić Instagram 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Paola Valić Bekić objavila je fotografiju na kojoj pozira sa svojom mamom Jasnom, koja je sve iznenadila mladolikim izgledom.

Voditeljica Paola Valić Bekić posljednjih godina živi na relaciji Hrvatska - Norveška, a sada je na Instagramu otkrila da je u Zagrebu, i to fotografijom na kojoj pozira sa svojom mamom Jasnom.

"Mama. Uvijek nazove i pita kako si... Uvijek nazove i ponavlja nešto dvadeset puta... Uvijek nazove i strpljivo sluša... Uvijek nazove i na specijalan način vadi živce. Uvijek nazove i ima rješenje za sve probleme... Uvijek je tu, i kad nije... Tek kad odeš daleko, vidiš koliko je kome stalo. To je dobar test. Za pravu istinu, za pravu provjeru ljudi, samo se odselite DALEKO, i onaj koji vas zove, samo da vas pita kako ste - taj je pravi. Volim te, mama", napisala je Paula, a njezina mama sve je iznenadila svojim mladolikim izgledom.

"Isuse, ja sam mislila da je sestra", "Prelijepe kao sestre", "Ajme, pa kako je mama ostala tako mlada i lijepa?", "Ja ovdje vidim dvije seke", "Lijepe, da ne znam tko je mama, a tko kći, zaključila bih samo po dužini kose", neki su od komentara koje su dobile.

"Rodila me s 19, pa i je kao sestra. Starija sam ja od svoje sestre više nego mama od mene", objasnila je Paola.

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Dikan se pohvalio prelijepom kćeri, koju dugo nismo vidjeli, a na fotografiji su svi primijetili isto!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Žanamari se pohvalila utreniranom i zategnutom stražnjicom, objavila fotku oblina u prvom planu: ''Ma ti pucaš koliko si zgodna!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS