kupaonica iz snova

Pamela Ramljak otkrila oazu za opuštanje u novom domu, fotografiju je komentirala i Žanamari Perčić

showbuzz DNEVNIK.hr

Pamela Ramljak je nakon kuhinje, spavaćih soba i dnevnog boravka pokazala i kupaonicu u svom stanu, u koji se uselila prije nekoliko mjeseci.

Pamela Ramljak prije nekoliko se mjeseci preselila u novi stan na sjeverozapadu Zagreba i ne krije koliko je sretna jer je uredila svaku prostoriju po svom guštu. 

"Ako nisi dobar prema sebi, nećeš biti dobar ni prema drugima. Što sam starija, više cijenim trenutke opuštanja. Mali spa doma i baš mu se veselim. Hvala mužu jer je zaključao kupaonicu. Moja preporuka serija 'Unbeelievable'", napisala je Pamela pokraj fotografije svoje kupaonice nakon što je ranije pokazala kuhinju, dnevni boravak i spavaće sobe. 

Pjevačica je uslikala kadu spremnu za uživanje, a u sve to uklopila je i držač na kojem su svijeća, čaša vina i tablet sa serijom. Pamelina kupaonica oduševila je pratitelje, a komentirati je nije propustila ni njezina kolegica Žanamari Perčić. 

"Lajkam pločice", napisala je. "Ma to je tooo!", "Uživaj", "Nevjerojatno", "Predivno je", "Predobro, sanjam ovakvu kadu", "Ovo je melem za dušicu. Stvarno ti je svaki dio stana divan, a interijer savršenstvo", komentirali su ostali pratitelji. Neki su se i našalili. "Muž te zaključao u kupaonu?", "A nisu vikali mama, mama?", upitale su pratiteljice.

Pjevačica je odgovorila da bi joj u suprotnom sin Antun došao s tabletom u kupaonicu. Otkrila je i da je vikao: "Mama", ali srećom postoji čokolada. 

Inače, Pamela je sa suprugom Mladenom Salajsterom početkom kolovoza dobila kćer Mariju. U braku su od 2013., a od ranije imaju sina Antuna.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Borba dekoltea može završiti, Indira je pobjednica! Shvatit ćete o čemu pričamo kad vidite ove fotografije

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS