"Želim zahvaliti sebi..."

Ivana Knoll u crnom grudnjaku počastila pratitelje za svoj rođendan, pokazala je i što je dobila na poklon!

Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Ivana Knoll počastila je pratitelje za svoj rođendan provokativnim fotografijama, ali je i pokazala kako je izgledala kao djevojčica.

Naša influencerica i vatrena navijačica Ivana Knoll na društvenim mrežama često počasti svoje obožavatelje atraktivnim izdanjima, a ovoga je puta povodom svog 32. rođendana objavila zanimljive fotografije.

Knoll se trenutačno nalazi u Azerbajdžanu, u kojem je proslavila rođendan i pozirala ispred torte u crnom grudnjaku, a objavila je i ogroman buket ruža koji je dobila na poklon.

Osim toga, Ivana je podijelila i svoju fotografiju dok je bila još djevojčica.

"Sretan rođendan ovoj šefici. Želim sebi zahvaliti na još jednoj uspješnoj godini. Živjeli", napisala je u opisu, a pratitelji su joj uputili brojne čestitke.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Zanimljivosti Sjećate se Kristine Mandarine? Šuška se da je pobjegla iz Hrvatske i rodila u tajnosti, na najnovijim fotkama izgleda neprepoznatljivo!

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Prizori kojima se Salma Hayek oprostila od ljeta oduzimaju dah: ''Može poslužiti kao spomenik slobodi!''

Povezana vijest inMagazin Kad se dive s crvenih tepiha pretvore u vrijedne domaćice! Bojana oprala prozore, Seve ispekla krumpirušu: ''Što ste mislili, da ja ne znam ni jaja ispeći?''

Povezana vijest Celebrity Oglasio se Sergej Trifunović nakon uhićenja u Hrvatskoj: "Možete li me razmijeniti za Severinu?

Povezana vijest Celebrity Mostarski slavuj za kojim žene luduju najavio je i treći koncert u Lisinskom: "Time se mogu pohvaliti i najveće zvijezde..."

Povezana vijest Celebrity Iva Šarić posebnim povodom objavila zaljubljene fotografije sa suprugom Brunom Petkovićem: ''Dobrodošao u klub''

Povezana vijest Celebrity Sergej Trifunović snimljen nakon izlaska iz pritvora, nije bio sretan kad je vidio kamere

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS