Osvojile šarmom

VIDEO Osvojile su nas kao heroine u TV serijama - Upoznajte njihova prava lica

showbuzz DNEVNIK.hr

Mnogi obožavatelji ne skrivaju činjenicu da su ove ljepotice upravo razlog zašto gledaju TV serije. E pa mi smo pobrojali najseksi među njima!

Napeta radnja, scenografija, zvučni efekti ili pak nevjerojatne lokacije elementi su koji čine neku seriju zanimljivom, no ključan element su dakako i glumice. Naime, neke od omiljenih serija gledane su upravo zbog ljepotica koje se u njima pojavljuju.

VIDEO 12 minuta izbačenog materijala iz posljednje sezone 'Seks i grada'

Kultna serija X-Files vraća se na male ekrane u originalnoj postavi

 

Lauren Cohan

Ova se ljepotica proslavila ulogom u seriji 'The Walking Dead' koja je trenutno jedna od najgledanijih u svijetu. Lijepa brineta porijeklom je iz Engleske, ali rođena je u Americi gdje je izgradila svoju karijeru.

Ova 23-godišnjakinja svjetsku je slavu stekla tek nakon pojavljivanja u spomenutoj seriji iako ju neki pamte i po ulogama u seriji 'Vampirski dnevnici'. Glumom se počela baviti 2005. godine, a prije toga diplomirala je dramu i englesku književnost na sveučilištu u Winchesteru.

 

Maggie Siff

Maggie je oduševila ulogom doktorice Tare Knowles u seriji 'Sinovi anarhije'. Iako je serija završila krajem prošle godine i dalje se nalazi na vrhu po popularnosti. Dok ženska populacija obožava seriju zbog muškog dijela glumaca, muškarci u seriji uživaju upravo zbog zavodljive Maggie.

Za ovim slavnim ljepoticama muškarci se NE okreću

Uz 'Sinove anarhije' proslavila se ulogom u seriji 'Momci s Madisona' u kojoj je glumila Rachel. Iako ima brdo fanova, ona živi povučenim životom te se trudi identitet svog muža Paula Ratliff a i obitelji sakriti od novinara.

 

Kaley Cuoco

Lijepa Kaley obilježila je seriju 'Teorija velikog praska'. Simpatična je plavuša uljepšala život četvorici štrebera iz zgrade, a mnogi je vole upravo zato što je i u privatnome životu vrcakava i zabavna baš kao lik Penny kojeg tumači u seriji. Inače uživa u zdravom životu, bavi se jogom, bori se za prava životinja te ima dva psa koja obožava.

Iako za njom uzdišu muškarci diljem svijeta, njezino srce pripada samo jednome. Početkom prošle godine udala se za tenisača Ryana Sweetinga.

 

Natalie Dormer

Natalie je u ulozi Margaery Tyrell u seriji 'Igra prijestolja' jednostavno oduševila publiku diljem svijeta. Seksi Britanka osvojila je svojim prodornim i zavodljivim pogledom, pomalo drskim stavom i bezobraznim osmijehom.

Prije serije koja je rađena po knjizi R. R. Martina ova se ljepotica proslavila ulogom Anne Boleyn u kontroverznoj seriji 'The Tudors'.Poznata je kao velika zaljubljenica u sport, a najviše uživa igrajući poker. I ona spada na listu žena za kojom muškarci luduju, ali Anthony Byrne ime je muškarca koji jeosvojio njezino srce.

 

Emilia Clarke

Isto kao i njezina kolegica Natalie, Emilia se također proslavila ulogom u seriji 'Igre prijestolja'. Slavna Khaleesi svojom je odlučnošću i ženskim šarmom jedan od razloga zašto mnogi dodatno uživaju u spomenutoj seriji. 

Iako su je mediji mnogo puta povezivali s kolegom sa seta Kitom Haringtonom, ona to nikada nije potvrdila. Bila je godinu dana u vezi sa Sethom MacFarlanenom, no oni su prekidnuli 2013. godine. Nakon toga nije poznat njezin status veze, ali jedno je sigurno – udvarača joj ne manjka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS