Godinama ne pričaju

Ona na svom računu ima milijune, ali njezin otac i dalje radi kao dostavljač

Adele (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Adele i njen otac Mark Evans ne pričaju od 2011. godine.

Nakon što je viđen kako dostavlja pakete u Cardiffu, otac britanske pjevačice Adele, Mark Evans našao se u središtu pozornosti i to upravo zahvaljući svom novom poslu dostavljača i maloj plaći.

Naime, dok Adele zarađuje milijune svojim pjevanjem, njen 55-godišnji otac zarađuje "samo" 50 funti radeći kao dostavljač u jednoj britanskoj dostavljačkoj službi. Inače, otac sa svojom slavnom kćeri ne priča već godinama nakon što su se posvađali 2011. godine, piše The Sun.

Uzrok svađe bila je Markova tvrdnja, koji je inače napustio Adele kao dijete, kako je imala problema s traženjem prave ljubavi zbog toga što je bila napuštena u djetinjstvu.

"On zapravo nema život, samo živi iz dan u dan. Bio je vodoinstalater ali počeo je raditi kao dostavljač prije nekoliko mjeseci", otkrio je izvor blizak Marku.

U intervjuu koji je doveo do velike svađe, Mark je priznao kako nije bio dobar otac zbog činjenice da je napustio Adele kad su joj bile tek tri godine i njenu majku Penny Adkins da je sama odgaja.

Unatoč tome što je prekinuo ljubavnu vezu s Penny, Mark je ostao blizak s Adele, koja bi školske praznike provodila u Walesu s bakom i djedom Evans te polubratom Cameronom.

Njihovi pravi problemi započeli su zapravo 1999. godine nakon smrti Adelina djeda i Markova oca, koji je utjehu potražio u alkoholu i tako započeo dugogodišnju borbu s ovisnošću.

Svojevremno je priznao kako joj piše pisma svakog mjeseca i kako se nije prestao nadati druženju sa svojim unukom.

"Ne smije ni pomisliti kako je ne želim vidjeti, moram saznati što nije u redu i pokazati joj kako želim biti dio njena života", izjavio je Mark u jednom intervjuu.

No, čini se kako je Adele, čija se imovina procjenjuje na oko 140 milijuna britanskih funti, ovih dana posvećena prvenstveno poslu i snimanju novih pjesama. To bi značilo da je moguć izlazak i njenog novog albuma, obzirom da je posljednjeg objavila 2015. godine.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Ona izgleda senzacionalno, a on ne može skinuti ruke s nje: I poslije 4 godine kemija je i dalje jaka!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS