Tragična smrt

Ovo su bile njegove posljednje riječi: 'Bit ću dobro, samo trebam malo odspavati'

showbuzz DNEVNIK.hr

Bile su to zadnje riječi koje su članovi njegove obitelji čuli od njega i njegova im je smrt bila veliki šok.

28-godišnji Heath Ledger preminuo je 22.siječnja 2008. godine, i to od slučajnog predoziranja s lijekovima. Iza sebe ostavio je kćer Matildu, koju je dobio iz veze s glumicom Michelle Williams. Iza njega je ostala i ožalošćena obitelj, a otac Kim odlučio je s javnosti podijeliti njegove posljednje riječi. Nekoliko dana prije tragične smrti, članovi obitelji čuli su se preko telefona s Heathom.

'U stvari, Heath se žalio da ne može spavati jer ima jako puno posla. Bio je jako uzbuđen jer se trebao sastati sa slavnim redateljem Stevenom Spielbergom i zbog toga je trebao biti naspavan. No, nije se uspijevao smiriti i imao je problema s plućima. Njegova sestra Kate mu je tada rekla: 'Heath, znaš da ne možeš uzimati lijekove za spavanje u kombinaciji lijekova koje već uzimaš', a on joj je na to odgovorio: 'Katie, Bit ću dobro, samo trebam malo odspavati', ispričao je otac Kim za ABC News.

Sada, pet godina nakon smrti glumca Heatha Legdera, fanovi mogu zaviriti u njegov svijet.

Bile su to zadnje riječi koje su čuli od njega i njegova im je smrt bila veliki šok. Godinu dana nakon njegove smrti, majka Sally, otac Kim i sestra Kate bili su na dodjeli Academy nagrade gdje su primili nagradu za ulogu u filmu 'The Dark Knight' koju je tragično preminuli glumac osvojio.

Heathov otac Kim je prije dvije godine dopustio javnosti da zaviri u Ledgerov privatni život, te je pokazao koliko je njegov sin bio posvećen glumi, točnije ulozi koja mu je donijela i Oscara – uloga Jokera u 'Dark Knight'.

Naime, Kim Ledger se pojavljuje u njemačkom dokumentarcu 'Too Young To Die' i otkriva kako se Heath pripremao za ulogu Jokera – pisao je detaljni dnevnik!

'Ovo je dnevnik, tome se potpuno posvetio, stoga nekoliko tjedana je proveo zaključan u hotelskoj sobi, gdje se potpuno unio i transformirao u lik Jokera. To je činio, tipični Heath. Uvijek se volio skroz unijeti u lik, ali ovaj put s Jokerom je stvarno pretjerao. Bio je u tom liku potpuno i na svim razinama', pričao je Heathov otac dok je listao dnevnik.

Kako se približavao kraju dnevnika, pokazao je fotografiju Heatha odjevenog kao Joker.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS