Mišićavi ljepotan

Ni sam se ne može nadiviti svom isklesanom tijelu, a paparazzi su ga i ovaj put uhvatili nespremnog!

Orlando Bloom Profimedia 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Orlando Bloom uhvaćen je prilikom izlaska iz mora, a poglede su privukle njegove isklesane pločice i istrenirana figura.

Glumac Orlando Bloom, nakon što je snimljen tijekom popodnevne obiteljske šetnje gdje je prijateljima pokazivao isklesane trbušnjake, sada je ponovno uhvaćen kako uživa na plaži.

Na sebi je imao crvene kupaće gaćice, a isklesano tijelo našlo se u prvom planu. Naime, posebnu pozornost privukle su njegove isklesane pločice, ali i mišići na rukama. Čini se kako je i on sam svjestan svoje zavodničke figure i zanimanja paparazza za njega koji ga uvijek uspiju uhvatiti u neočekivanom trenutku. 

Orlando svoj zavidan izgled duguje redovitoj tjelovježbu i pretežno veganskoj prehrani uz pomalo neobična odstupanja.

"Ja sam 90 posto vremena vegan, no jednom mjesečno znam pojesti komad crvenog mesa", kazao je prošle godine u intervjuu za Sunday Times u kojem je otkrio i neke druge čudne navike i rituale, poput jutarnjeg pjevanja religijskih pjesama i zasluživanja doručka, a u svemu ga podržava njegova poznata partnerica.

Inače, Bloom i Katy Perry vezu su započeli 2016. godine, a prekinuli su godinu dana kasnije, no ponovno se pomirili 2018. jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga.

Zaruke su pale u veljači 2019. godine, ali su vjenčanje odgodili zbog pandemije koronavirusa, a u kolovozu 2020. godine dobili su kćer.

Mišićavi ljepotan ima i 11-godišnjeg sina Flynna kojeg je dobio s bivšom suprugom, manekenkom Mirandom Kerr. Njih dvoje braku su bili od 2010. do 2013. godine, dok je Katy bila udana za britanskog komičara Russella Branda od 2010. do 2012.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Najnovija fotografija Maje Šuput zapanjila je njene pratitelje: ''Pa kako je ovo moguće, opet ste mi uljepšali dan!''

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Nives pozirala u vrućim hlačicama pa ukazala na problem s kojim se bori svaka žena, pratitelji je sprdaju!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS