Slučajno

Glumac krivo istetovirao ime sina kojeg je dobio u kratkom braku s jednim od najpoznatijih modela

Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Orlando Bloom je sina Flynna dobio prije devet godina s bivšom suprugom, supermodelom Mirandom Kerr.

Glumac Orlando Bloom nedavno je oduševio fanove nakon što je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj se pohvalio novom tetovažom.

Bloom je otkrio kako je istetovirao ime svog 9-godišnjeg sina u Morseovoj abedeci, no fanovi su ubrzo primijetili grešku. Glumac je naime umjesto imena Flynn istetovirao ime Frynn. 43-godišnjij glumac se odmah prihvatio posla te je popravio tetovažu nakon nekoliko dana.

"Napokon su točkice u redu! Kako se uopće dogodi takva pogreška?", napisao je Bloom u opisu fotografije. Osim imena sina, istetovirao je i sliku svog psa Sidija, koji je uginuo 2016. godine.

Orlando Bloom je sina Flynna dobio prije devet godina s bivšom suprugom, supermodelom Mirandom Kerr. Par se rastao 2013. godine nakon tri godine braka.

Od veljače prošle godine Bloom je zaručen za pjevačicu Katy Perry, s kojom je u vezi od 2016. Nedavno je istaknuo kako jedva čeka dobiti djecu s popularnom pjevačicom.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Dok se Meghan hvalisala prijateljima kako joj nitko ne može ništa zabraniti, kraljica ju je ipak nasamarila

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS