stigao kući

Oliverov sin potvrdio sjajne vijesti! Bolji poklon pjevač za blagdane nije mogao poželjeti

Oliver Dragojević (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Zdravstveno stanje Olivera Dragojevića ide nabolje. Njegov sin Dino potvrdio je sjajne vijesti!

Oliver Dragojević imao je samo jednu božićnu želju, a to je da blagdane dočeka u svom domu u Splitu okružen najmilijima. Želja mu se ostvarila, a čini se kako se na bolničko liječenje pjevač neće ni vraćati. Njegov sin Dino potvrdio je sjajne vijesti  Oliverovo zdravstveno stanje ide nabolje.

"Otac je dobro, puno bolje nego što je bio proteklih tjedana. Sada smo svi kod kuće, a on je pozitivan, još nijednom ga nisu okupirale neke crne misli i to je najveća snaga", otkrio je Dino.

Sredinom prosinca Oliver je hitno hospitaliziran jer mu se stanje naglo pogoršalo. Njegov organizam dodatno su iscrpile i kemoterapije koje su, prema posljednjim nalazima, urodile plodom. "Posljednji pregled na CT-u pokazao je da se taj karcinom znatno smanjio. Izgleda da su kemoterapije i zračenja učinili svoje. To je prevrtljiva i nepredvidljiva bolest, ali nadamo se da će tako i ostati", izjavio je Dragojević mlađi za 100 posto i zahvalio cijelom timu liječnika koji brinu o Oliveru. Za sada legendarni pjevač ostaje kod kuće, a u bolnicu će tek na standardne preglede i terapije.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS