''ŽELIMO DA SE VRATE!''

Obitelj osuđene braće bijesna zbog Netflixove serije koju svi gledaju: ''Mi znamo što se događalo!''

Lyle, Erik Menendez Profimedia 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Netflixova serija o braći koji su ubili roditelje zaintirigirala je javnost, a sada se oglasila obitelj koja smatra da se u seriji braća ne prikazuju realno.

Netflixova serija ''Monsters'' o braći Eriku i Lyleu Menendezu među najgledanijima je na toj platformi. Riječ je o dvojici braće koja su ubila svoje roditelje u njihovoj zajedničkoj vili na Beverly Hillsu 1989. godine.

Nakon što je serija krenula s emitiranjem, javila se i nezadovoljna obitelj, prenosi Daily Mail, spomenutog dvojca koja tvrdi kako serija Ryana Murphyja na pogrešan način prikazuje braću, ali i sve što se zapravo dogodilo.

''Mi smo tu kao cijela obitelj Erika i Lyle Menendeza. Nas je 24 i mi smo snažni i želimo da cijeli svijet zna kako stojimo uz njih dvoje. Poznajemo ih, volimo ih i želimo da su kod kuće s nama'', poruka je Erikove i Lyleove ujne, Joan.

Objavu je na društvenim mrežama podijelila Tammi, Erikova supruga. Ujna je u nastavku objave optužila autore serije ''Monsters'' kako prikazuje poggrešno braću te je, prema njenim riječima, serija odvratna i prava noćna mora.

''Naša obitelj nikad nije bila savjetovana tijekom snimanja te serije. Mi znamo što se događalo u domu Erika i Lylea. Ljudi nisu svjesni koliko su zlostavljanja njih dvoje prošli tijekom odrastanja'', dodala je.

Ipak, neće sve ostati samo na ovoj seriji. Netflix sprema i posebni dokumentarac o braći u kojem oni iz prve ruke pričaju o tome što se sve događalo te kobne 1989. godine.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Naš glumac izveo je novu djevojku u prvi javni izlazak, ona je s njega pažnju usmjerila na svoj goli trbuh!

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Evo kako izgleda luksuzni stan jedne od najvećih zvijezda regije, posebno se ističe jako važan kutak!

Nina Badrić objavila fotku s mlađom sestrom, sve je oduševila njena ljepota: ''Prekrasne ste zajedno!''

Tko je bend iz Srbije koji su Hrvati jedva dočekali? Imaju veliki hit s Prijom, a zanat su pekli na svadbama!

Naomi Campbell usred velikog skandala: Milijune za unesrećene trošila je na spa tretmane, skupocjene hotele, ali i potpuno bizarnu stvar?

Povezana vijest Celebrity Splitska glumica ima prelijepu pokćerku koja vješto izbjegava medije, poznato je u kakvom su odnosu

Povezana vijest Celebrity P. Diddy prije dvije godine bio je i u Hrvatskoj: Seve je tad objavila da ju je odmjerio, a družio se i s našom uspješnom glumicom
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS