Jedan od eksplicitnijih

Premijera filma "Dom": Brojna publika nagradila ga aplauzom i s oduševljenjem

Mislav Čavajda, Dario Pleić i Judita Franković Brdar (Foto: John Pavlish) John Pavlish 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Film "Dom" redatelja Daria Pleića naišao na sjajne reakcije publike.

Sinoć je u punoj zagrebačkoj Kinoteci održana premijera filma "Dom", filma o kojem se već duže šuška po medijima.

Film je okupio impresivnu filmsku ekipu te naznačio neki novi smjer priče koja posljednjih godina ne silazi s naslovnica – deložacije uslijed nemogućnosti plaćanja kredita.

Tako su se u glavnim ulogama našli od Judite Franković i Mislava Čavajda kao glavnih likova ove ljubavne drame, do Katarine Baban, Nikše Butijera, Alena Liverića, Filipa Vidovića i Sare Moser.

Pleiću je film "Dom" drugi dugometražni film nakon trilera "Nije sve u lovi". Tema filma je aktualna – zbog korumpiranog sustava i pohlepe bankara glavnim likovima koje igraju Judita Franković i Mislav Čavajda prijeti deložacija. Pred njima je izbor – ili će se pomiriti s nepravdom ili će pokazati otpor i tako pronaći način da ih nesreća koja ih je zadesila razdvoji zauvijek.

Premijeru filma nisu propustili ni brojni poznati Hrvati poput Filipa Juričića, Ive Mihalić, Nine Mie Čikeš, Borne Kotromanić, Mare Bratoš, Nikše Kušelja, Žarka Radića, Tare Rosandić i brojnih drugih.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Ovo je jedini muškarac koji je kleknuo pred jednu od najljepših žena svijeta, a ona je rekla "ne"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS