Što sve znamo o svadbi

Odbrojavanje - Još pet dana do Sevkinog 'srpskog vjenčanja'

showbuzz DNEVNIK.hr

Igor Kojić i Severina vjenčat će se 22. studenog u Beogradu, a slavlje priređuju u hotelu Crowne Plaza.

Severina i Igor Kojić vjenčat će se 22. studenog u Beogradu, a pripreme su u punom jeku. Lijepa pjevačica objavila je tako na Instagramu video jutarnjeg treninga na kojem veselo skakuće.

'Još šest dana', napisala je Seve jučer pored videa, pokrenuvši tako odbrojavanje do najvećeg estradnog vjenčanja posljednjih godina. Svadba će se održati u beogradskom hotelu Crowne Plaza, a na zabavi će se pojaviti oko 500 uzvanika. Ovim videom Severina je oduševila svoje prijatelje i obožavatelje koji su joj zaželjeli sve najbolje.

Pogledajte kako izgleda pozivnica za Severinino i Igorovo vjenčanje

Nedavno je oduševila i pozivnicom, koja je predstavljena kao poster za film, a upravo ju je naš portal prvi objavio. Svoje svadbeno slavlje nazvala je 'Moje srpsko vjenčanje', i dodala da je to romantična komedija sa pljeskavicama, kajmakom i lukom. Pozivnicu je na Facebooku objavila pjevačica Nada Topčagić, i tako cijelom Balkanu otkrila kako to izgleda kad vas Severina zove na svadbu. Priča se i da će vjenčanje odraditi profesionalni redatelj, a angažirana je i agencija za organiziranje vjenčanja. Navodno će samo na cvijetne aranžmane par potrošiti 20 tisuća eura.

Seve sva tajnovita: 'Pustite me da me grije ljubav!'

Korištenje mobitela i objavljivanje fotografija na društvene mreže strogo je zabranjeno jer su Igor i Severina prava na ekskluzivne fotografije već ugovorili s jednim poznatim magazinom. Unajmljen je i veliki broj zaštitara koji će paziti da se fotografi ne provuku u hotel. Kao mogući izvođači na svadbi spominju se Ana Bekuta i Tanja Savić.

Severinina svadba pod redateljskom palicom

Ono što je već sigurno, jest da su Severina i Igor intimno svadbeno slavlje već imali u Balama, gdje su bili samo najbliži članovi obitelji i kumovi. To je bila samo najava u ono što uskoro slijedi. Za pet dana Severina će imati svoju svadbu iz snova. Sretno!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS