Iznenađeni?

Od svih svjetskih izvođača, ona je trenutno na BROJU 1!

showbuzz DNEVNIK.hr

Za njezin hit sigurno ste nemali broj puta čuli na radiju, no vjerojatno niste imali pojma o kome je riječ. Njezino ime vrijedi pažnje.

Pjevačica i kantautorica Sia Furler, poznatija samo pod imenom Sia, ovaj je tjedan zasjala na broju jedan prestižne Billboardove listo top 200.

Beyonce se pridružila timu najiščekivanijeg filma '50 nijansi sive'

Ona je među rijetkim izvođačima (tek njih 18) koji su dospjeli na broj jedan i to samo sa svojim prvim imenom. Beyonce, Prince, Madonna... samo su neki od slavnih zvijezda koje znamo samo po imenu, a sada im se priključila Sia koja je postigla veliki uspjeh s pjesmom 'Chandelier'.

Inače, Sia nije toliko nova u glazbenoj industriji. Iza sebe već ima šest albuma, a tek je sada sa zadnjim postigla svjetski uspjeh. 38-godišnja glazbenica inače je rođena Australka, a surađivala je i s mnogim svjetskim imenima poput Eminema, Davida Guette, Jennifer lopez, Shakire, Rihanne, Beyonce, Britney Spears... i mnogim drugima na njihovim pjesmama.

Sia se nedavno i zaručila s filmašem Erikom Anders Langom – izgleda kako je glazbenica napokon dočekala svojih pet minuta.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS