San im se ostvario

Objavljene još neviđene fotografije s raskošnog vjenčanja godine na kojem su bili Modrić i Kovačić

Pilar Rubio i Sergio Ramos (Foto: Instagram) instagram 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Objavljene su neviđene fotografije s vjenčanja Sergia Ramosa i Pilar Rubio.

Najluksuznije vjenčanje godine održalo se 15.6 u Sevilli, a sudbonosno da izrekli su vodoteljica Pilar Rubio i nogometaš Sergio Ramos. 

Raskošnom vjenčanju prisustvovala su sva najvažnija imena svijeta nogometa,  a sada je par odlučio na svojim Instagram profilima s obožavateljima podijeliti do sad neviđene fotografije njihovog velikog dana. 

"Želimo s vama podijeliti jedan od najsretnijih dana u našem životu. Naš san se ostvario", napisala je Pilar uz objavljenje fotografije. 

Kapetan Real Madrida Ramos (33) i njegova odabranica Pilar (41) vjenčali su se u Gospinoj katedrali u Sevilli, najvećoj gotičkoj katedrali na svijetu. 

Na njihovo vjenčanje u Španjolskoj bilo je pozvano preko 500 gostiju iz svijeta sporta i šoubiza, uključujući i Davida Beckhama (44). Hrvatski nogometni reprezentativci takođet su se našli među uzvanicima, pa su tako svečanosti prisustvovali Luka Modrić (33) i njegova supruga Vanja (36) te Mateo Kovačić (25) i i njegova izabranica Izabel (24).

Sergio i Pilar, upoznali su se nakon Europskog prvenstva 2012. godine, a zajedno imaju tri sina. Najstariji Sergio je rođen 2014. godine, Marco je stigao godinu dana kasnije, a najmlađi Alejandro ima nešto više od godinu dana.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Je li ovo najprovokativnija fotografija koju je naša zgodna voditeljica dosad objavila?

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS