Komentari su razni!

Ubrzo nakon intervjua obavljena dosad neviđena fotografija Meghan i Harryja sa sinom Archiejem: ''Zapanjujuće!''

showbuzz DNEVNIK.hr

Crnobijelu fotografiju Meghan Markle i princa Harryja sa sinom Archiejem je objavio Misan Harriman baš kao i sliku kojom je par otkrio na Valentinovo da očekuje drugo dijete.

Meghan Markle i princ Harry odradili su intervju s Oprah Winfrey koji je imao veliki odjek u javnosti, a ubrzo nakon što su izašli njegovi detalji, objavljena je i dosad neviđena fotografija para.

"Kakva predivna vijest na Međunarodni dan žena. Čestitam vam, prijatelji i Harry, dobrodošao u klub očeva djevojčica", napisao je fotograf Misan Harriman na Instagramu uz sliku supružnika. 

Na crnobijeloj fotografiji princ Harry grli sleđa Meghan koja u naručju ima njihovog sina Archieja, a vidljiv je njezin poveći trudnički trbuh. Objavu je lajkalo više od 90.000 ljudi dok Harrimana na Instagramu prati nešto manje od 80.000. 

Komentari su uglavnom bili pozitivni. "Obojica traže sklonište kod Meghan", "Budite sretni Meghan i Harry", "Kako slatko", "Koliko ljubavi", "Kakva divna fotografija", "Ovo je zapanjujuća fotografija, Misan. Tako je lijepa i iskrena", istaknuli su korisnici Instagrama. 

Harriman je zaslužan i za fotografiju kojom su Meghan i princ Harry za Valentinovo objavili da očekuju drugo dijete. Na crnobijeloj slici Markle leži na travi i drži glavu u krilu nasmiješenog, bosonogog Harryja. Par je nasmiješen na slici i Meghan drži ruku na trudničkom trbuhu.

Inače, par je u intervjuu kod Oprah Winfrey otkrio da će nakon sina Archieja dobiti kćer. 

"Curica je. Jednostavno sam zahvalan. Imati dijete bilo kojeg spola je nevjerojatno. No imati dječaka i djevojčicu, mislim što više možeš tražiti? Sada imamo svoju obitelj, imamo nas četvoro i naša dva psa", ispričao je Harry. 

Oprah je upitala supružnike hoće li se zaustaviti na dvoje djece. Harry je odgovorio da da. "Dvoje i to je to", istaknula je Meghan. Kćer supružnika neće imati titulu princeze, a kako će se roditi u Americi, dobit će odmah američko državljanstvo.

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS