posljednji ispraćaj

Kirkova udovica klonula u suzama na sprovodu, uz nju je bila cijela ožalošćena obitelj

showbuzz DNEVNIK.hr

Udovica Kirka Douglasa skupa s njegovim sinovima, ostalom obitelji i prijateljima bila je na sprovodu glumačke legende.

Obitelj i prijatelji u petak su se oprostili od holivudske legende Kirka Douglasa na groblju Memorijalni park Village Westwood u Los Angelesu.

Udovica Kirka Douglasa Anne Buydens, koja je s glumačkom legendom u braku bila 66 godina, na sprovod je došla u kolicima, a nije skrivala suze. Klonula je od tuge dok su njegov lijes ispraćali u koloni, a obitelj je čitavo vrijeme bila uz nju.

Kirkovi sinovi Michael, Peter i Joel također su bili na groblju, kao i njegova snaha Catherine Zeta-Jones, unuk Cameron i brojni ostali članovi obitelji. Na svečanoj ceremoniji koja se održala dva dana nakon smrti legendarnog glumca bio je i redatelj Steven Spielberg te ostali Kirkovi prijatelji.

Douglasov unuk Cameron je na svom Instagramu odao počast djedu objavom njegove fotografije. "Jako ćeš nam nedostajati, ali u životu si bio savršen. Ne postoje prikladne riječi kojima bih mogao izraziti ljubav i poštovanje koje osjećam prema tebi. Tvoja ostavština će živjeti zauvijek, kao i moja povezanost s tobom", napisao je Cameron.

Kirk Douglas preminuo je u srijedu u svom domu, a vijest o smrti prenio je njegov sin Michael uz emotivnu objavu. Kirk je dobio sina Michaela i njegova brata Joela (73) s prvom suprugom Dianom Douglas, koja je preminula 2015. u 92. godini. S Annom Buydens bio je u braku 66 godina te su imali sinove Petera i Erica.

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Slavna milijarderka pozirala gola i pokazala sve obline: "Zamislite da ste ovako zgodni"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS