Jaki na riječima

Obećanje ludom radovanje ili? Evo što su to sve zvijezde spremne učiniti ako Hrvatska osvoji Svjetsko prvenstvo!

Žanamari (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Posljednjih dana poznati su Hrvati jaki na riječima. Obećavaju učiniti mnogo toga ako Hrvatska osvoji Svjetsko nogometno prvenstvo.

Posljednjih dana poznati su Hrvati jaki na riječima.

Razlog je tome Svjetsko nogometno prvenstvo, koje će završiti u nedjelju nakon finalnog okršaja Hrvatske i Francuske. U slučaju da naši dečki osvoje prestižni naslov, neki će se poznati Hrvati okušati u stvarima u kojima nikad dosad nisu, a neki su već ispunili svoja obećanja, s obzirom na to da je Hrvatska pregazila sve svoje dosadašnje protivnike.

Jedna je od njih domaća pjevačica Žanamari Perčić, koja je obećala fotkati se bez donjeg rublja u slučaju prolaska u finale. To je nedavno i ispunila, no strateške je dijelove pokrila dresom Marija Mandžukića, što se nekim njezinim sljedbenicima baš i nije previše svidjelo.

I radijska i televizijska voditeljica Ecija Ivušić ispunila je svoje obećanje da će se fotografirati gola s hrvatskom zastavom ako naša reprezentacija prođe u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva. U takvom je stanju pozirala tijekom radnog vremena u eteru te oduševila tisuće sljedbenika koje broji na Instagramu.

U slučaju nedjeljne pobjede, još čekamo Boratovu klavijaturisticu Belindu Bedeković koja će odsvirati svoju pjesmu samo u zlatnim sandalama. S obzirom na to da je ona pokupila najviše medijske pažnje kada je tiječ o ovoj temi, vjerujemo kako hrvatska javnost jedva čeka nedjelju da i to napokon vidi.

No nisu samo pripadnice ljepšeg spola obećavale stvari u slučaju prolaska reprezentacije u sljedeći krug ili pobjede u finalu.

I naš legendarni pjevač Duško Lokin obećao je kako će skinuti periku ako Vatreni prime u ruke zlatni pehar. Reprezentativac Dejan Lovren, na oduševljenje ženskog spola, jednom je prilikom spomenuo da će "hodati gol kao kralj", a frontmen popularne domaće grupe Begini, Mario Budišćak, obećao je kako će njegov sin Fran dobiti i seku i bracu.

Obećanja su dali i političari. Prvi je to učinio šibenski dogradonačelnik Danijel Mileta, koji je rekao da brije bradu u slučaju pobjede nad Francuskom, a tu je i britanski veleposlanik u Hrvatskoj Andrew Dagleish, koji je svoje obećanje dao u radijskoj emisiji BBC-ja. Ono je glasilo: ako Hrvatska pobijedi Englesku, on će obući kockice, a obećanje je i ispunio.

"Obje momčadi ostavile su srce na terenu, ali vaša je bila bolja. Stoga, kao što sam i obećao na BBC-ju jučer, držat ću se svojeg dijela dogovora... Sretno u finalu!" napisao je na svojem profilu na Twitteru Andrew.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Tko zna, možda se do sutra još neki odvaže na ovaj korak.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS