Ovako on slavi pobjedu

VIDEO Priznao: 'Nikada nisam pojeo ništa ukusnije'

showbuzz DNEVNIK.hr

Ovo je video koji je postao pravi hit na Internetu!

Novak Đoković uhvaćen je u neobičnom trenutku. Naime, nakon pobjede nad protivnikom Rodgerom Federerom, srpski je tenisač pojeo malo trave s terena u Wimbledonu.

VIDEO Srpski tenisač dobio kraljevsko priznanje

Nakon što je pobijedio, slavni se tenisač spustio na sve četiri, ubrao malo trave i pojeo je. Ipak, to nije bio prvi put da je Novak napravio tako nešto. Kada je 2011. godine po prvi puta osvojio Wimbledon pojeo je malo trave s terena. Tada je rekao da nikada nije probao ništa ukusnije, prenosi portal si.com.

'Okus se nije puno promijenio. Da budem iskren, nisam ništa ni osjetio. Uzeo sam dobar zalogaj i to mi je bio najukusniji obrok koji sam ikada jeo', objasnio je igrač.

'To su bile suze radosnice, vrlo emotivno sam sve to doživio. I na poslovnom i na privatnom planu puno sam toga prošao u zadnje tri godine, ali sada ne želim pričati o tome. Svi mi imamo problema s time, samo se treba naučiti nositi s time. Ponekad ne možete razdvojiti privatno od profesionalnog, ali nakon što izađete na teren treba imati kristalno jasan um', objasnio je tenisač.

Pobjedu je proslavio u suzama, a čestitali su mu čak i Prince William i Kate Middleton.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS